flaxvinnerhistorie

Nybakt millionær: - Føles som et eventyr

Ei dame fra Kristiansand kan krone påskeegget med noe ekstra godt dette året, da hun skrapte fram 1 million kroner på MillionFlax.

PÅSKEJUBEL: Ei dame i Kristiansand kunne slippe jubelen løs like før påsken.Foto: Norsk Tipping.
Forfatterbilde Norsk TippingMartheStenbergPublisert:27. mars 2018Endret:2. januar 2023

Rett før påsken var det ei kvinne fra Kristiansand som hadde maks Flax.

Dama var på Meny Sør i Kristiansand for å kjøpe noen MillionFlax. Hun kunne ikke tro det var sant da hun fikk øye på tre millionsymboler under skrapefeltet.

- Jeg kan ikke tro dette. Jeg føler meg bare veldig heldig akkurat nå. Det var som om jeg var i et eventyr da jeg vant, forteller den nybakte millionæren til Norsk Tipping noen dager senere.

Kanskje det er din tur nesten gang?

Prøv Flax på web og mobil her!

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler