aktuelt

NYHET: Momento

Velg deg et tidspunkt, vent i spenning og få svar på om du har blitt millionær. Slik fungerer Norsk Tippings helt nye spill, Momento.

HYGGELIG VARSEL: Du kan sette en Momento for det du vil, akkurat når du vil. Enten det er en påminnelse, et hyggelig varsel eller en nedtelling til noe du ser frem til – det er ene og alene opp til deg.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:4. oktober 2023Endret:17. oktober 2023

Helt på tampen av årets sommer ble Norsk Tippings nyeste spill, Momento tilgjengelig for iPhone (iOS) i App store.

Er du en av de som har hørt om eller savnet «Vekking fra Hamar»? Da kommer du til å like Momento.

Vent i spenning

I Momento velger du selv ditt vinnerøyeblikk ved å sette en alarm. Enten det er alarmen for bursdagen din, at vaskemaskinen er ferdig, at det er på tide å trene eller en time igjen av arbeidsdagen før helga.

Deretter er det bare å vente i spenning …

Når tiden er inne og alarmen ringer er det på tide å sjekke resultatet. Vi sender deg et varsel om at resultatet er klart. Du kan bare gå rett inn i appen for å sjekke resultatet.

I appen venter svaret på om du hadde på en vinneralarm eller bare en vanlig alarm. I tillegg får du en lydmelding med en morsom hilsen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vinnersjansene for toppremien i Momento er 1:2 000 000.

Relaterte artikler