aktuelt

Oddsen i ny drakt

Oddsen er oppdatert og oppgradert. Den nye løsningen er nå tilgjengelig.

ODDSEN: En ny løsning for Oddsen er tilgjengelig fra og med juni. Blant endringene er det at man nå kan kombinere live- og forhåndsspill.
Norsk Tipping
Publisert:28. mai 2021Endret:3. januar 2023

Norsk Tipping fornyer Oddsen, og fra 1.juni vil ny løsning for Oddsen være på plass. 

Den nye løsningen vil være under kontinuerlig utvikling, men noen nyheter vil du merke allerede fra start. 

Her finner du nye Oddsen.

Hva blir nytt?

  • Langoddsen og Liveoddsen slåes sammen til Oddsen

  • Nytt utseende for Oddsen

  • Streaming

  • Mine spill Oddsen

Det vi i dag kjenner som Langoddsen og Liveoddsen, slåes sammen til Oddsen.

Du vil fortsatt ha mulighet til å levere både livespill og forhåndsspill (tidligere Langoddsen), men i ny løsning slipper du å navigere deg mellom to forskjellige sider. Vi i Norsk Tipping ønsker å tilby en mer dynamisk løsning til våre kunder. Det innebærer blant annet muligheten til å kombinere pågående kamper med kamper som ikke har startet. 

Det blir et nytt utseende for Oddsen som er mer i tråd med dagens bransjestandard. For deg som kunde innebærer det blant annet en større valgfrihet i hvordan du finner frem til det du vil spille på. På sikt har også Norsk Tipping som mål å øke sitt sportstilbud gjennom et bredere utvalg enn hva som tilbys i dag.

Norsk Tipping tilbyr i samme forbindelse streaming av sportsinnhold på sine flater

Som kunde vil du få muligheten til å følge et utvalg av idretter og kamper mens de pågår, både via vår nettside og app. Eksempelvis vil dette være fotballkamper fra La Liga og Ligue 1, håndballkamper fra Champions League, og ishockey fra KHL og SHL. 

Dette er et supplement til selve sportspillopplevelsen. For å få tilgang til tjenesten må du derfor være logget inn i Norsk Tippings tjenester.

I en oppstartsfase har Norsk Tipping opprettet en egen Mine spill for den nye løsningen

Endringen gjelder kun historikk og kuponger relatert til Oddsen. Historikk og kuponger relatert til Norsk Tippings øvrige spill vil være plassert som i dag. Mine spill for Oddsen vil være plassert inne på spillsiden til Oddsen. Dette er kun en midlertidig løsning, og på sikt vil du finne alle spillene dine samlet på ett sted. 

Relaterte artikler