Oddsjubel for Holund

318 langoddsspillere jublet litt ekstra da Hans Christer Holund holdt unna og vant VM-gullet på femmila.

GULL: Hans Christer Holund jublet nok mest, men 318 langoddsspillere gledet seg også over gullet hans på femmila.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:3. mars 2019Endret:2. januar 2023

Hans Christer Holund stakk tidlig på søndagens femmil og hadde ei mil før mål et forsprang på over ett minutt. Da satte Aleksandr Bolsjunov fart, og fem-seks kilometer før mål begynte norske ledere, trenere og TV-seere å frykte at Holunds forsprang ville bli spist opp.

Men russeren kom aldri nærmere enn drøyt 20 sekunder og resignerte slik at Holund kunne cruise inn til gull den siste kilometeren.

Til enorm norsk jubel.

Og 318 oddsspillere kunne juble litt ekstra. De hadde nemlig spilt på Langoddsen på at Lyn-løperen skulle ta VM-gullet. Oddsen var på 25. I gjennomsnitt hadde de 318 spillerne satset 50 kroner på Holund, noe som ga en gjennomsnittlig premie på 1250 kroner.

- De hadde nok en ekstra nervepirrende avslutning på femmila, men Holund holdt unna og det er bare å gratulere med premien, sier Norsk Tippings oddssetter Ole Johnny Sundt.

Her finner du aktuelle spillobjekt på Langoddsen

Det var også mange som spilte på Holund på Liveoddsen.

- Det kom litt der da Holund gikk i tet, men oddsen ble naturlig nok lavere etter hvert som avstanden til de andre økte. Mot slutten begynte det å komme spill på russeren, men det ble ingen premie på dem, smiler Sundt.

Når konkurransene er i gang, kan du spille på Liveoddsen

Relaterte artikler