vinnerhistorie

Oddskupongen juli: Her er vinnerne!

En åtteling og ni av ti ble kåret til månedens kuponger i juli.

BLI MED: Du kan også delta i konkurransen. Send inn dine beste oddskuponger til oddskupongen@norsk-tipping.no, så kanskje du vinner en meter Flax-lodd neste måned?
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:6. august 2018Endret:2. januar 2023

I juli-kåringen lot vi Oddsens Facebook-følgere få stemme fram sine favoritter til månedens fulltreffer og stang ut. Det var nemlig flere gode oddskuponger som kjempet i teten, men nå har folket talt. De aller beste kupongene er kåret og de to heldige vinnerne får hver sin meter med Flax-lodd i premie.

Bli med i konkurransen, du også! Send inn dine oddskuponger i Oddsens innboks på Facebook eller tiloddskupongen@norsk-tipping.no.

Månedens fulltreffer

Vinneren av månedens fulltreffer ble Sindre Johansen fra Sarpsborg, med en heftig åtteling. Totaloddsen var på 414,01 og med 200 kroner i innsats ble det hele 82.803 kroner i gevinst.

Sjekk kupongen hans her:

Månedens stang ut

Vinneren av månedens stang ut ble Ronny Kvitnes Hellesøy fra Hellesøy med ni av ti rette. Den mulige premien var på 14.849 kroner, men da det ble uavgjort mellom Eskilsminne IF og Skövde AIK i stedet for hjemmeseier, røk dessverre storfangsten.

For noen kuponger! Gratulerer til begge to!

Send inn dine oddskuponger i Oddsens innboks på Facebook eller til oddskupongen@norsk-tipping.no, så kanskje du vinner månedens fulltreffer eller stang ut for august.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterte artikler