lotto

Oh my dog! Er Otto på nakenspa?

I de nyeste Lotto-filmene befinner Otto seg på luksusspa, og der dukker det opp noen overraskelser.

Forfatterbilde Norsk TippingPernille Storholm SkaretPublisert:24. januar 2022Endret:3. januar 2023

Den firbeinte sjarmøren Otto er egentlig aller mest glad i de enkle tingene i livet, som å gå på tur og å ta seg en pinne. Men etter at familien hans vinner i Lotto, befinner Otto seg plutselig i en rekke situasjoner hvor han møter hunder som kanskje ikke er av helt samme oppfattelse. 

Lotto-millionærer er som kjent ikke som andre millionærer, og kanskje det gjelder for hundene deres også?

I de nyeste Lotto-filmene er Otto plutselig på et luksusspa med hundefiffen, og det er vel ingen overraskelse at han ikke føler seg helt på hjemmebane. 

Se hvordan spaopplevelsen ender i videoen øverst i artikkelen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Hvilken spaavdeling er Ottos favoritt? Sjekk ut denne filmen:

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler