Oh my dog! Er Otto på nakenspa?

Oh my dog! Er Otto på nakenspa?

I de nyeste Lotto-filmene befinner Otto seg på luksusspa, og der dukker det opp noen overraskelser.

Den firbeinte sjarmøren Otto er egentlig aller mest glad i de enkle tingene i livet, som å gå på tur og å ta seg en pinne. Men etter at familien hans vinner i Lotto, befinner Otto seg plutselig i en rekke situasjoner hvor han møter hunder som kanskje ikke er av helt samme oppfattelse. 

Lotto-millionærer er som kjent ikke som andre millionærer, og kanskje det gjelder for hundene deres også?

I de nyeste Lotto-filmene er Otto plutselig på et luksusspa med hundefiffen, og det er vel ingen overraskelse at han ikke føler seg helt på hjemmebane. 

Se hvordan spaopplevelsen ender i videoen øverst i artikkelen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Hvilken spaavdeling er Ottos favoritt? Sjekk ut denne filmen:

            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 11 700 616
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 174
  • Antall millionpremier i 2020: 174 (inkludert 40 andelsbankvinnere)
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 16 282 965 kr