flaxvinnerhistorie

Oslo-jente (22) ble millionær med MillionFlax

- Det er ikke gærent, det, sier en fornøyd Oslo-jente etter å ha blitt Flax-millionær 18. desember. Nå blir det kjøp av leilighet. 

FLAX: En 22-åring fra Oslo står klar til å investere i leilighet, etter å ha blitt Flax-millionær 18. desember.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:19. desember 2019Endret:2. januar 2023

Noen dager før jul prøvde 22-åringen fra Oslo seg på et digitalt MillionFlax-lodd. På skjermen åpenbarte summen 1 million tre ganger - og vips, så var hun millionær. 

- Gratulerer som Flax-millionær!

- Tusen takk Det er ikke gærent, det, svarer en meget fornøyd vinner.

Skrap MillionFlax her

Råd fra Pappa

- Hvordan skjedde dette? 

- Etter oppfordring fra pappa, spilte jeg Vikinglotto for en stund tilbake. Etter dette hadde jeg igjen litt penger på spillkontoen, og prøvde meg derfor på MillionFlax digitalt, svarer en glad Oslo-jente, og antyder at pappa kanskje kommer til å få litt tilbake for akkurat dét rådet. 

Har du rukket å feire millionærstatusen?

- Joda, jeg feiret litt i går, og feiringen fortsetter i dag. Det er ikke verst, dette her, sier hun med og gliser. 

Skrap MillionFlax her

Investerer premien

- Skal du gjøre noe morsomt for premien? 

- Ikke noe annet enn å kjøpe en leilighet i Oslo, og de er ikke akkurat billige, sier hun.

- Har du et favoritt Flax-lodd? 

- Det må nok bli MillionFlax. Bortsett fra Flax har jeg jo kun spilt VikingLotto, sier den nyslåtte millionæren (22) fra Oslo. 

Vi gratulerer! 

Har du lyst til å starte det nye året med spenning og moro? Er du klar for nyttårsfest?
Da er MillionFlax, enten sirlig brettet i servietten eller på tallerkenen, den perfekte isbryteren. I stedet for klamme hender blir det latter, moro og god stemning. 

Skrap MillionFlax her

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler