nabolaget

Pakker du kofferten etter kveldens Nabolaget-trekning?

1 million kroner venter på en heldig Nabolaget-spiller i kveld. Kanskje feires det med en utenlandstur?

MILLIONJUBEL: Ukens hovedvinner i Nabolaget vinner 1 million kroner, og da blir det kanskje en ferietur?Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:1. september 2023

I Nabolaget er det trekninger hver dag, men hver fredag er det ekstra spenning – da én heldig vinner stikker av gårde med 1 million kroner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Til IKEA med litt større lommebok

Forrige fredag var det en svært overrasket sørlending som ble trukket ut som den heldigste av alle i vinnernabolaget Konsmo i Agder. Og da kunne mannen plutselig titulere seg som spillmillionær.

– Jeg må jo si takk for det, men nå er jeg helt satt ut, sa en forfjamset vinner da han fikk Telefonen fra Hamar.

Konsmosokningen hadde ikke rukket å sjekke resultatet i appen, og ble derfor svært overrasket over nyheten. Han trodde tross alt samtalen gjaldt noe helt annet.

– Jeg trodde det var en spørreundersøkelse da jeg så at dere ringte, men jeg har alltid drømt om å få denne type telefon fra Norsk Tipping, sa han.

Vinneren kunne avsløre at han skulle en handletur på IKEA dagen etter, og at premien derfor passet godt.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

På tur med pengelens venninne

I tillegg kunne Nabolaget-millionæren fortelle at det nok ville bli en tur til varmere strøk. Han er forresten ikke alene om å unne seg en fin ferietur etter å ha blitt Norsk Tipping-millionær. I vår millionærundersøkelse går det fram at 21 prosent av vinnerne hadde brukt noe av premiepengene på ferietur.

Noen hadde tilbrakt ferien i Norge, mens de aller fleste hadde satt seg på et fly og reist sørover. Her er noen av svarene fra de reiseglade millionvinnerne:

«Reiste på rundtur i Australia og en tur på Madeira.»

«Besøkte venn i Canada.»

«Cruise i 40 dager fra England til Australia, og en måneds opphold i Melbourne. Fly tilbake til Norge.»

«Spahotell i Danmark med min beste pengelense venninne.»

«Hurtigruta til Kirkenes på førsteklasse! MC-tur hjem.»

«Barna fikk velge hvor de ville på sommerferie. De hadde aldri vært i Syden så da ble det 14 dager på Kreta med alt inkludert.»

Kanskje har du også reiseplanene klare hvis vi ringer deg fredag kveld ..?

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler