flax

PåskeFlax: Finner du feilen?

Gi hjernen en morsom trim før påsken og se om du klarer å finne feilen som gjemmer seg på ett av PåskeFlax-loddene.

PÅ REKKE OG RAD: Finner du feilen?Illustrasjon: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:18. mars 2024

Hva er vel påsken uten en god gammeldags påskenøtt? Vi har trommet sammen en liten uhøytidelig hjernetrim som du kan bryne deg på før høytiden setter inn.

Blant alle PåskeFlax-loddene i bildet over gjemmer det seg ett lodd som ikke er helt som de andre. Klarer du å se hvilket? Bra jobba! Da kan du gi deg selv en velfortjent klapp på skulderen.

Fasiten finner du nederst i artikkelen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premier på opptil en halv million

PåskeFlax inneholder fire forskjellige spill, så her kan man ta seg god tid med skrapinga. Har man virkelig flaks ligger det en gevinst på lur under skrapefeltene. Premiebeløpene spenner fra 100 kroner til toppremien på 500 000 kroner.

PåskeFlax kan kjøpes hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet.

God påske – og lykke til med skrapinga!

Her er fasiten:

Illustrasjon: Norsk Tipping

Vinnersjanse PåskeFlax: 1: 2,16

Vinnersjanse toppremie: 1: 250 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler