flax

PåskeFlax-rebus: Vinn kinobilletter og Flax-votter

Lyst til å vinne kinobilletter og kule PåskeFlax-votter? Finn og sett sammen de grønne bokstavene i PåskeFlax-mysteriet og send inn svaret – så er du med i trekningen.   

PÅSKEGODT: Med Flax-votter og kinobilletter er i hvert fall varmen og påskeunderholdningen på plass.Daniel Solbakken
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:8. mars 2022Endret:3. januar 2023

Det forsvunne PåskeFlax-loddet

– Nå skal det bli deilig med litt fri og avslapning på hytta, sa Pia i det bilen kjørte inn på nærmeste parkeringsplass. Brøytekanten var høy som et hus, og foran dem ventet en times skitur før de endelig kunne låse seg inn i den avsidesliggende familiehytta. Det bekymret ikke Pia, for hun visste at når de hadde fått tent opp i peisen og krøpet opp i sofaen sammen med pledd, varm kakao, smågodt og PåskeFlax – da kunne påskefreden endelig senke seg over dem.

– Ja, da var det bare å svette på da, lo Pål idet de hadde plassert all bagasjen på ryggen, kravlet seg over brøytekanten og fått skiene på beina. Foran dem lå snøen som et gnistrende hvitt teppe – kun avbrutt av et og annet harespor, og sammen la de av gårde på den vante turen frem til hytta.  

– Oi, det er jo faktisk flere minus inne enn ute, klaget Pia da de omsider var kommet seg inn i den gamle tømmerhytta.

– Det fikser vi lett, svarte Pål og satte i gang med legge opp ved i den gamle peisen.

– Sett deg under pleddet så lenge, du, så skal denne hytta få sydentemp fort som fy.

«Ingen dårlig deal», tenkte Pia og var på vei mot sofaen da hun kom på PåskeFlaxen hun hadde kjøpt før turen. Men etter å ha endevendt sekken ble hun stående og stirre tomt ut i luften.

– Jeg finner ikke PåskeFlaxen. Jeg var så sikker på at jeg pakket det ned, og jeg som hadde gledet meg til å skrape foran peisen. Det er jo fire spill i et lodd – nøyaktig like mange kvelder som vi skal være her, og jeg hadde planlagt ett spill per hyttekveld. Pia klarte ikke å skjule skuffelsen.

– Å nei, så kjipt. Pål så opp fra fyringsprosjektet.

– Vi får lete. Kan du ha lagt den andre steder?

– Nei, det er jeg hundre prosent sikker på, svarte Pia mutt.

De gav det likevel et forsøk og startet jakten etter det forsvunne PåskeFlax-loddet. De lette gjennom Påls sekk, alle lommer på klærne, rundt inngangspartiet på hytta og til sist i soveposene – uten hell. De hadde i grunnen gitt opp da Pål, etter å ha fått fyr i peisen, var i ferd med å rydde ut matvarene Pia hadde handlet inn noen dager i forveien. Helt nederst i posen gjemte det seg et langt gult lodd med brett på midten.

– Pia! Jeg tror jeg har løst mysteriet, ropte Pål triumferende.

– Du må ha latt PåskeFlaxen bli liggende i posen da du kjøpte det samtidig som du handlet inn mat.

PåskeFlax får du nemlig kjøpt hos ca. 3 000 dagligvarebutikker, i tillegg til kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet.

– God påske, kjære du, hvisket Pia mykt mot Pål der de satt under pleddet og skrapet det første PåskeFlax-spillet. I bakgrunnen knitret peisen og sendte lun varme og lys ut i den lille tømmerstua.

Vi trekker til sammen 10 heldige vinnere som hver får to gavekort på kinobilletter og et par Flax-votter.

Svarfrist er kl. 24.00 torsdag 24. mars.

Husk å legge ved navn, adresse og telefonnummer.

Send inn ditt svar her

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler