Mye på spill for Solskjær i kveld

I kveld møtes Manchester United - West Ham og Liverpool - Chelsea. Er du spent på hvilke lag som skal spille i  Champions League-i høst? Følg med denne uken! 

DRAMA: Det tetner til i toppen av Premier League. Nå skal det berges Champions League-plasser for neste sesong.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:20. juli 2020Endret:2. januar 2023

Manchester United var inne i en god stim, men gikk nylig på en smell da keeper David De Gea rotet det til og laget røk ut av FA-cupen søndag. 

Dette er en skjebneuke for Manchester United og manager Ole Gunnar Solskjær. Blir det Champions League-spill i høst, eller nok en sesong med Europe League? 

Spill på Langoddsen her

Gjensyn med Moyes

Onsdag må Manchester United vinne mot West Ham hjemme på Old Trafford. Man. United ligger i dag på femteplass på tabellen med samme poengsum som Leicester som ligger på fjerdeplass. Leicesters noe bedre målforskjell gjør at de inntil videre er sikret Champions League-spill i høst.

Man. United har en kamp mindre spilt, så seier mot antatt svakere West Ham på onsdag kveld vil sikre Champions League-plass med enten seier eller uavgjort mot Leicester søndag.

Det blir også spennende å se om tidligere United-sjef, David Moyes greier å si takk for sist med sitt West Ham som har 37 poeng. De er ett lag mellom West Ham og nedrykkstreken, nemlig Watford, som har en kamp mere spilt og svakere målforskjell.  

West Ham trenger altså kun ett poeng for å berge plassen i Premier League. 

Chelsea møter Liverpool 

Chelsea møter Liverpool onsdag kveld og resultatet fra den kampen betyr også mye for hvilke lag som ender i Champions League. Med Chelsea-tap vil nemlig United klatre forbi London-laget om de slår West Ham tidligere på kvelden. Chelsea møter Wolverhampton i siste serierunde søndag. West Ham møter Aston Villa.  

Kampen vises på TV2 Sport Premium og Sumo. Spill på Langoddsen her

19.00 - Manchester United - West Ham

21.15 - Liverpool - Chelsea

Spill på Langoddsen her

Relaterte artikler