Polsk unggutt hadde maks (Million)Flax

Polsk unggutt hadde maks (Million)Flax

TOPPGEVINST: Vant en million kroner på Flax.

Foto: Marthe Stenberg

Polsk unggutt hadde maks (Million)Flax

Den polske mannen i 20-årene drømte om å vinne 10.000 kroner da han kjøpte MillionFlax på butikken. Han trodde ikke det var sant, da han skrapte frem toppgevinsten.

Da en million kroner dukket opp tre ganger på samme MillionFlax-lodd, måtte den polske vinneren bare vente 20 minutter i bilen før han kunne kjøre videre.

- Jeg hadde vært på Spar Ottestad, og satte meg i bilen for å skrape loddet før jeg skulle kjøre videre. Da jeg så gevinsten var jeg redd for å kjøre av veien, hvis jeg hadde begynt å kjøre med en gang. Jeg måtte bare sitte å vente en stund. Jeg er en lykkelig mann, forteller gutten i 20-årene.

Spill Flax her!

 

Dro til Norsk Tipping

Den polske mannen er i Norge for å jobbe, for fjerde sommeren på rad. Han hadde aldri trodd han skulle få med seg en million kroner hjem til polen.

- Jeg kjøper Flax i butikken noen ganger, fordi det er jo mulig å vinne. Drømmen min var å kunne vinne 10.000 kroner. Jeg ville ikke bli rik, men 10.000 kroner hadde vært nok, sier millionvinneren og gliser.

Han trodde imidlertid ikke det var sant først, da han skrapte frem de tre like millionsymbolene mandag. Tirsdag kom han til Norsk Tipping.

- Jeg gikk på Norsk Tipping sine hjemmesider for å sjekke litt informasjon, men var fortsatt ikke sikker. Jeg måtte dra hit for å tro på det.

Mannen løste inn loddet hos Norsk Tippings lokaler tirsdag, og kunne endelig slippe jubelen løs.

- Jeg trodde ikke på det først, men nå er jeg en lykkelig mann. 

Prøv MillionFlax her!

 

Kommer til Norge for fiske

Mannen forteller at pengene kommer svært godt med.

- Jeg holder på å bygge hus i Polen, så det meste blir nok brukt til det. 

Om han kommer tilbake til Norge for å jobbe etter denne perioden, er han usikker på nå.

- Jeg kommer hvertfall tilbake for å fiske. Norge er et utrolig vakkert land. Jeg liker ikke å sitte stille heller, så hvis jeg finner noe bra jobb kommer jeg kanskje tilbake.

Skrap her!

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 500 000)