vikinglotto

Potten lyder nå på ca. 83 millioner

For en drøy uke siden ble en 19-åring fra Asker Vikinglotto-millionær. På onsdag kan det bli din tur.

MASKINA PÅ HAMAR: Kulene som kan gjøre deg ca. 83 millioner kroner rikere er klare for ny spinn på onsdag.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:16. september 2019Endret:2. januar 2023

Vikinglotto-potten er på cirka 83 millioner kroner onsdag 18. september. Det vil si at dersom du er alene om å få 6+1 rette - ja, da vinner du den høye pengepremien. 

19-åring ble Vikinglotto-millionær

Onsdag 11. september fikk 19-åringen fra Asker en beskjed han sent vil glemme. Han stakk nemlig av med andrepremien på 6,6 millioner kroner med sine 6 rette, og nyheten kom som et sjokk på den unge mannen som knapt har spilt VIkinglotto tidligere.

- Jeg hadde egentlig tenkt til å sove, men det tror jeg blir vanskelig nå. Jeg skal i hvert fall ringe foreldrene mine og fortelle dem om hva som har skjedd, fortalte han Norsk Tipping.

Les 19-åringens reaksjon på millionbeskjeden her.

Følg med på mobilen din

Norsk Tippings vinnerteam er klare hvis det er du som stikker av med en millionpremie i Vikinglotto onsdag. Selv om beskjeden vi skal overbringe kun er en gladnyhet, er det mange som lar være å ta telefonen eller er veldig skeptiske når de svarer. Mange tror nemlig at vi vil selge dem noe eller at det må være noe lureri.

Derfor har vi et tips til deg! Lagre nummeret til Telefonen fra Hamar, 625 60 000. Det er kun vinnere som får anrop fra dette nummeret. Så ser du nummeret dukke opp på din mobil, så er det gode nyheter i vente.

Fikk du med deg denne? Mann i 20-åra vant 101 mill: - Avlyser ikke jobbintervjuet

Lykke til!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler