Kan "nye" Chelsea utfordre den regjerende mesteren?

Ingen har handlet mer enn Chelsea i sommer. Det ble tre poeng uten å overbevise i serieåpningen. Nå venter Liverpool. 

STORKAMP: Det er duket for en tidlig storkamp når Chelsea får besøk av Liverpool.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:16. september 2020Endret:2. januar 2023

Også forrige sesong møttes lagene tidlig i ligaspillet på Stamford Bridge. Da stakk gjestene av med alle poengene etter en frisparksperle fra Trent Alexander-Arnold og en scoring fra Robert Firmino. Da hjalp det lite at Kanté reduserte for de blåkledde vertene.

Søndag 17.30: Chelsea - Liverpool, direkte på TV 2 Sport Premium.

Her finner du kampen på Langoddsen!

Mye har skjedd siden det oppgjøret. Liverpool har tatt sitt første gull på 30 år og i hovedstaden har en rekke nye stjerner blitt hentet inn.

Kai Havertz og Timo Werner fikk begge sin debut mot Brighton. I tillegg er Ben Chilwell (Leicester), Hakim Ziyechi (Ajax) og Thiago Silva (PSG) hentet inn.

Liverpool på sin side har ikke foretatt seg mye på overgangsvinduet siden gullet ble sikret. Konstantinos Tsimikas er eneste nyankomne. 

Per Ciljan Skjelbred er tilbake i norsk fotball. Se reportasjen:

Tippelappen

Nytt for sesongen er at alle kamper er fordelt utover ti ulike tidspunkter. Det betyr at du kan se hele runden direkte på TV 2s flater. Runden starter med Everton - West Bromwich som tidligkamp lørdag.

Deretter følger "Tippekampen" Leeds - Fulham.

Lever Tippelappen. Enten gratis i TV 2 Sportens app eller spill på den på Langoddsen. Tippelappen er tilgjengelig fra lørdag morgen.

Seriestart for Manchester-lagene

Både Manchester City og United hadde spillefri den første serieomgangen. Nå skal de begge i manesjen. For den lyseblå delen av byen starter serien mandag kveld borte mot Wolverhampton.

Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United spiller hjemme mot Crystal Palace lørdag 18.30.

Alle Premier League-kamper finner du på Langoddsen!

Relaterte artikler