Premier League-start: Tittelen til Manchester?

Premier League-start: Tittelen til Manchester?

HVEM VINNER: I helga starter Premier League.

Foto: Adobe Stock.

Premier League-start: Tittelen til Manchester?

Ellevill start på den nye sesongen!

Årets Premier League-sesong startet med et pang fredag kveld. I en ellevill kamp vant Arsenal 4-3 mot Leicester.

Vertene tok tidlig ledelsen, men anført av en Jamie Vardy i storform snudde Leicester kampen. Men to seine mål sikret Arsene Wenger tre viktige poeng.

Tidligkampen lørdag ble spilt på Vicarage Road. Også der ble det målrikt og dramatisk. En Watford-scoring på overtid sørget for et poeng til hvert av lagene.

Hva tror du? Spill på Langoddsen!

Resultater runde 1:

Arsenal - Leicester 4-3

Watford - Liverpool 3-3

Chelsea - Burnley 2-3

Crystal Palace - Huddersfield 0-3

Everton - Stoke 1-0

Southampton - Swansea 0-0

West Bromwich - Bournemouth 1-0

Brighton - Manchester City 0-2

Manchester-lagene favoritter

På Langoddsen er Manchester City den største favoritten til å sikre seg ligagullet før det begynner. Bak følger Chelsea og Manchester United.

Spill på Premier League på web eller mobil.

Manchester City har åpnet lommeboka denne sesongen. Kyle Walker har blitt hentet fra Tottenham. Ederson er klubbens nye førstekeeper. Danilo og Benjamin Mendy er i tillegg hentet inn. Mye tyder på at Sergio Agüero og Gabriel Jesus begge får tillit på topp i åpningen mot nyopprykkede Brighton sammen med et par nykommere i startoppstillingen.

På Old Trafford får Manchester United besøk av West Ham United. Hjemmelaget målte krefter mot Champions League-vinner Real Madrid i Supercupen tirsdag kveld. Etter en meget tøff 1. omgang, klarte de rødkledde å matche spanjolene bedre etter hvilen. Men det var likevel ikke nok. Real vant 2-1. 

Gledelig for United-fansen var det at storsigneringen Romelu Lukaku scoret i sin første offisielle kamp.

Søndag 17.00, TV 2 Sport Premium 1: Manchester United - West Ham United.

Hva vet du om Premier League? Ta vår quiz på Oddsens Facebook-side!

Forsvarer Chelsea-gullet?

Chelsea tok et overlegent gull forrige sesong, men får nok hardere kamp om gullet denne sesongen. I tillegg til at Chelsea skal spille Champions League denne sesongen, er det fortsatt uvisst hva som skjer med forrige sesongs toppscorer Diego Costa. 

Han er fortsatt Chelsea-spiller, men har ikke vært med på oppkjøringen og skal være uønsket hos Antonio Conte. Erstatteren Alvaro Morata fikk ingen drømmestart med straffemiss i Community Shield. Eden Hazard er skadet og Nemanja Matic er solgt til Manchester United.

Uansett er Chelsea store favoritter før ligapremieren hjemme mot Burnley. Burnley overrasket mange med å berge plassen. Mye takket være en meget sterk sesong hjemme på Turf Moor.

Lørdag 16.00, TV 2 Sport Premium 1: Chelsea - Burnley.

Outsiderne

Ingen var nærmere Chelsea i fjor enn Tottenham. Denne sommeren har ikke de handlet noen ting. Kun solgt Kyle Walker. Kieran Trippier kommer nok til å ta over høyreback-plassen, men en skade i ankelen sørger for at unggutten må se serieåpningen mot Newcastle fra sidelinja.

Forrige sesongs toppscorer Harry Kane har endelig hatt en mesterskapfri sommer. I stedet har han giftet seg. Engelskmannen har hatt for vane å starte sesongen litt sakte. Kanskje vil en ny ring på fingeren få fart på sakene.

Søndag 14.30, TV 2 Sport Premium 1: Newcastle - Tottenham.