RBK møter Celtic: - Ikke tida for offensiv festfotball

Kun dager etter sjokknyheten om at Kåre Ingebrigtsen er ferdig i RBK, bør trønderne sikre et godt resultat mot Celtic.

- PROFFE: - Pål André Helland og co er proffe og tro mot systemet og taktikken. Derfor vil de takle trenerovergangen godt, mener Norsk Tippings oddssetter Ole Johnny Sundt.Ole Martin Wold / NTB scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:23. juli 2018Endret:2. januar 2023

Torsdag kom nyheten om at Kåre Ingebrigtsen har fått sparken som RBK-trener. Onsdag møter trønderne Celtic på bortebane i den andre kvalifiseringsrunden i Champions League. Det er nederlenderen Rini Coolen som midlertidig har tatt over roret i klubben.

- Spillerne er proffe og tro mot systemet og taktikken. Det er Coolen også. Han kommer fra egne rekker og vil nok ikke bryte spesielt med måten Rosenborg har spilt fotball på i første omgang, sier Norsk Tippings oddssetter Ole Johnny Sundt.

- Må sikre et godt resultat

Selv om Coolen har som uttalt mål at Rosenborg skal levere mer offensiv og underholdende fotball, tror ikke Sundt tilskuerne får se noen endring i spillestil allerede nå.

- Det er ikke tida for det nå. Det viktigste for Rosenborg er å få med seg et resultat de kan gå videre på i returoppgjøret 1. august. I kampen mot Celtic er det helt andre strenger enn offensiv festfotball Coolen og co bør spille på.

- Bedre å møte Celtic i juli enn november

Oddsen for oppgjøret mellom Celtic-Rosenborg ligger ute. I skrivende stund får du 1,27 ganger pengene tilbake om du setter dem på Celtic. 9,75 ganger pengene tilbake om du spiller på Rosenborg.

- Celtic rår over en helt annen spillerstall enn Rosenborg. Samtidig er Rosenborg i sesong, i motsetning til Celtic. Det taler til RBKs fordel. Det er i hvert fall bedre å møte Celtic i juli enn i november, sier Sundt.

Kampen mot Celtic spilles onsdag 25. juli klokka 20:45. Returoppgjøret på Lerkendal er 1. august. Rosenborg må vinne totalt for å gå videre til tredje kvalifiseringsrunde.

Hva tror du?

Spill på Langoddsen før kampen og på Liveoddsen under kampen!

  • Husk også at det er Europa League-kvalifisering denne uka. Torsdag møter Molde albanske Lac på hjemmebane. Lillestrøm møter LASK og Sarpsborg møter St. Gallen. Spill på kampene på Langoddsen nå!

Relaterte artikler