Real-Chelsea i kveld: Dette laget er hårfin oddsfavoritt

Real Madrid og Chelsea åpner semifinale-racet i Champions League i kveld - i det som spås til å bli en meget jevn affære.

TROFÉJAKT: Det nærmer seg avgjørelse i Champions League. Først ut er kveldens spansk-engelske semfinaleoppgjør.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:27. april 2021Endret:2. januar 2023

Det er duket for en fotballfestuke av de sjeldne, med semifinaler i både Champions League og Europa League. Først ut er altså Real Madrid-Chelsea i kveld. 

Real Madrid-Chelsea på Oddsen (sendes på TV 2 Sport 1 kl. 21.00)

Har tak på CL-plassen

De to lagene har med seg litt forskjellig oppladning til kampen: Real Madrid skuffet i helgens La Liga-oppgjør hjemme mot Betis - der det kun ble 0-0. Dermed blir det enda tøffere i serieinnspurten. Zinedine Zidanes menn ligger nå to poeng bak bak serieleder Atletico Madrid - med samme poengsum som Barcelona på 3. plass. Katalanerne har dog én kamp mindre spilt. 

Real Madrid tok seg til semifinalen ved å slå ut Liverpool - etter 3-1-seier hjemme og 0-0 i bortekampen. 

Chelsea har fersk selvtillit i ryggen, etter at de tok en kruttsterkt seier borte mot West Ham i helga. Med det rykket de fra nevnte West Ham - og i tillegg Liverpool, som rotet bort to poeng mot Newcastle på overtid, - og har nå et godt tak på 4. plassen i Premier League. 

De blå fra London slo ut Porto i kvartfinalen, med 2-0-seier borte i første kamp - og 1-0-tap i returkampen. 

Noen timer før kampstart tirsdag hadde Norsk Tipping følgende odds på kampen:

Hjemme 2,30, uavgjort 3,00, borte 3,20 (oddsen kan endre seg inn mot kampstart kl. 21.00)

Ramos fortsatt ute

Flere eksperter spår en jevn affære i Spania - med Real Madrid som en hårfin favoritt. Hjemmelaget må klare seg uten veteran Sergio Ramos i kveld, i tillegg til at spillere som Mendy og Valverde er ute. Toni Kroos er imidlertid tilbake og klar for kamp. 

Hos Chelsea er det en behagelig situasjon for trener Thomas Tuchel - som kan disponere samtlige spillere unntatt skadede Mateo Kovasic, for øvrig tidligere Real Madrid-spiller.

Real Madrid-Chelsea på Oddsen (sendes på TV 2 Sport 1 kl. 21.00)

Relaterte artikler