Real favoritt, men Zidane frykter Liverpool før CL-finalen

"Hele" Spania forventer at Real Madrid henter hjem Champions League-pokalen lørdag kveld. Real-sjef Zinedine Zidane vil imidlertid ikke høre snakk om at Liverpool blir noen lett match.

GIGANTOPPGJØR: Real Madrid og Liverpool kjemper om Champions League-trofeet på lørdag.
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:24. mai 2018Endret:2. januar 2023

I Spania er pressen mildt sagt overbevist om at "Los Merengues" (marangesene) - som de kalles på grunn av sine hvite drakter - henter hjem sitt 13. trofé i serievinnercup- og Champions League-sammenheng lørdag. 

Profilerte journalister har sågar uttalt at Liverpool er den enkleste motstanderen Real Madrid har møtt i en finale noen gang. 

Vinner Real Madrid sin tredje tittel på rad, eller er det Liverpools tur? Spill på Langoddsen her!

- Liverpool vil gi alt

Eksperter utenfor Spania, oddsettere inkludert, er ikke fullt så kategoriske i sine syn, men de fleste er enige om at spanjolene må tåle favorittstempel. Midt på dagen torsdag var oddsen hos Norsk Tipping 2.10 for hjemmeseier (Real Madrid er hjemmelag), mens borteseier for Liverpool sto i 2.95. Oddsen for uavgjort viste 3.40. 

Real-trener Zinedine Zidane begynner å kjenne på presset før møtet de røde fra Merseyside, og har forsøkt å skyve litt av dette over til engelskmennene.

- De kommer til å gå ut og gi alt for å vinne, og vi må være klare for det, sa han til et stort pressekorps som hadde møtt opp utenfor lagets treningsanlegg tidligere i uken. 

Kloppp: - Iskaldt lag

Sjefen på den andre benken, Jürgen Klopp, er fullt klar over at hans lag nok må overraske for å gjenta bedriften fra 2005, da de vant Champions League-trofeet etter en magisk opphenting mot AC Milan i Istanbul. Tyskeren har uttalt at Ral Madrid er et "iskaldt lag", som ikke lar seg stresse selv om de får sjanser imot. 

Asvpark på NSC Olimpiyski Stadium er kl. 20:45 lørdag. Spill på Langoddsen her!

OBS! Oddsen på de ulike utfallene kan endre seg fram mot kampstart.

Relaterte artikler