flaxvinnerhistorie

Amalie er første vinner i årets ReiseFlax

Det første av reisegavekortene i ReiseFlax har funnet sin første reiseglade vinner:- Jeg skulle bare teste de nye ReiseFlax-loddene sammen med en kollega, og dermed vant jeg, sier Amalie-Kristine Haugvoll Tapio fra Alta.

FLAKS: Amalie-Kristine Haugvoll Tapio fra Alta hadde vinnerlykke, så nå blir det sydentur.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:17. mai 2018Endret:2. januar 2023

Det første av reisegavekortene i ReiseFlax ble vunnet av Amalie-Kristine Hauvoll Tapio fra Alta. 

Skulle bare teste - vant reisegavekort

Amalie-Kristine skulle bare innom Spilleriet i Alta og si hei til en kollega. Der testet de det nye ReiseFlax-loddet. Det gikk ikke verre enn at Amalie-Kristine vant reisegavekort på 10.000 kroner.

Først baby - så ferie

- Det var uventet. Jeg skulle bare prøve det nye loddet, og så vant jeg, sier hun og ler. ReiseFlax blir det først om en del måneder for Amalie-Kristine, for om cirka en måned skal hun og kjæresten få en liten jente, så det blir en liten familie som skal på tur etter hvert.

Reiser til sol og varme

- Kjæresten min ble overrasket, for jeg har jo vunnet noen småsummer tidligere på Flax, men ikke noe slik som dette. Vi vet ikke helt hvor vi skal reise når den tid kommer, men vi er jo glade i sol og varme, og vi har jo to år på å bruke gavekortet, sier hun.

Vi gratulerer!


Nye ReiseFlax er loddet for deg som drømmer om sol, sand og saltvann, eller storbyferie, fest og natteliv. Kort sagt, du velger selv hva slags ferie du vil ha. Vinn i ReiseFlax og reis hvor du vil. Du kan vinne toppremier som er reisegavekort på 100.000 kroner eller andrepremier som er reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner.

Vinn din drømmeferie med ReiseFlax her


Sannsynligheten for å vinne reisegavekort er hele 1: 3110 og prisen er kun 20.-
Vinnersannsynlighet på loddet er 1: 3,2

Hovedpremier i ReiseFlax er 643 reisegavekort på fysiske Flax-lodd, mens Digitale ReiseFlax har samme vinnersannsynlighet hver gang.

Vinnersannsynlighet toppremie fysisk: 1:666 720
Vinnersannsynlighet toppremie digitalt: 1:666 667

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler