Rekordmange Lotto-millionærer

Rekordmange Lotto-millionærer

REKORDÅR: 2016 vil rekordmange kunne kalle seg Lotto-millionærer i Norge.

Illustrasjon: Norsk Tipping

Rekordmange Lotto-millionærer

Rekordmange blir Lotto-millionærer i 2016. Julaften blir minst 30 nye spillere millionærer!

Så langt i år har 230 heldige spillere blitt Lotto-millionærer i Norge. Den stående rekorden fra 2015 er på 244 millionærer. Julaften er det i tillegg til vanlig Lotto-trekning det vi kaller SuperLotto, som betyr at minst 30 nye heldige spillere blir millionærer! Dermed er det duket for rekord i 2016.

Kanskje du er den neste Lotto-millionæren?

Spill her og bli med!

Bli millionær uten sju rette

Det kan bli en ekstra fin jul for deg som spiller Lotto. Siden Norsk Tipping startet med SuperLotto-trekninger har 365 personer vunnet i SuperLotto. Bare i år har 90 spillere blitt millionærer, og julaften legger altså 30 spillere seg til denne statistikken.

Potten per 15. desember er på ca. 36 millioner kroner, og er forventet å stige med enda noen millioner. Det er denne potten som de 30 SuperLotto-vinnerne deler.

Husk at du ikke trenger å ha sju rette for å bli en av de 30 nye SuperLotto-millionærene. Alt du trenger å gjøre er å spille Lotto innen klokken 16.00 på julaften.

Lever kupongen din her!

Flest millionærer i disse fylkene

Av de 230 Lotto- millionærene så langt i år, er det Nordland og Rogaland som har fått flest spillere med ekstra kroner på konto. Begge fylkene har fått 20 millionærer hver som har vært så heldige å ha sju rette på Lotto-kupongen sin.

Den største premien i Nordland vant ei dame fra Saltdal i august, hun vant 14,5 millioner kroner. I Rogaland stakk en kvinne fra Hå av med den største premien på 13,6 millioner kroner i november.

Hordaland, Østfold og Oslo er også fylker med mange millionærer i rekordåret 2016. Sjekk ut siden Vinnerøyeblikk for mer tall og fakta om Lotto-millionærene.

-Jeg er i sjokk!

Ei kvinne i 30-årene fra Oslo kunne nesten ikke tro det var sant da hun vant nesten 30 millioner kroner i april i år.

- Jeg tror jeg veit hva det gjelder, men jeg klarer ikke helt å tro det her nå, jeg er bare helt sjokket. Er det virkelig sant?

- Ja du har vunnet over 29,9 millioner kroner!

- Fy f* det er så sinnsykt deilig! Jeg er helt i sjokk, dette er jo en drømmesituasjon. Haha, så sykt dette her er, sier kvinnen før hun ler seg gjennom resten av samtalen fra Norsk Tipping.

Kanskje du er den neste millionæren?

Spill Lotto!

(Vinnersannsynlighet for SuperLotto: ca. 1:7,3 millioner per rekke. Vinnersjanse ordinær Lotto: 1:5,4 mill. per rekke.)