Rekordmange Lotto-millionærer i 2017

Rekordmange Lotto-millionærer i 2017

LOTTOREKORD: I 2017 har ekstra mange spillere feiret sju rette i Lotto.

Illustrasjon: Sina Nesvåg

Rekordmange Lotto-millionærer i 2017

Aldri tidligere har så mange spillere fått oppfylt sin Lotto-drøm om å bli millionær. 2017 er et rekordår!

Så langt i år har så mange som 279 Lotto-spillere klart sju rette og blitt millionær. Det er allerede flere enn i fjor da 268 heldige spillere ble Lotto-millionær. Lørdag 30.desember kan det bli enda flere! 

Spill Lotto her!

Disse fylkene på topp i rekordåret 

Fire fylker topper listen over stedene med flest Lotto-millionærer i år. Akershus har så langt 31 Lotto-millionærer, i Oslo har 25 spillere klinket til med sju rette, og i Hordaland og Nordland har 22 heldige spillere i hvert fylke blitt Lotto-millionær i år.

Vinneransvarlig hos Norsk Tipping Ingrid Roterud Mathisen sier årsaken til Lotto-rekorden hovedsakelig kommer av fire SuperLotto-trekninger.

- I gjennomsnitt klinker tre personer til med sju rette hver lørdag. SuperLotto har derimot aldri gjort så mange til millionærer som i 2017 – opp mot 150 millionærer til sammen, forteller Mathinsen.

Lotto-millionærer før og nå

Tilsammen har Lotto-millionærene i Akershus i år vunnet 96,6 millioner kroner, Lotto-vinnerne i Oslo er på andreplass når det kommer til Lottopremier med 82,3 millioner kroner i 2017. I Sør-Trøndelag har Lotto-millionærene også vunnet mye penger, tilsammen i år har de vunnet 77,8 millioner kroner.

Mathisen sier årets Lotto-millionærer ikke skiller seg vesentlig fra tidligere år.

- Årets millionærer er like lykkelige når de vinner nå som tidligere, men i år har vi også fått tatt del i noen av vinnerøyeblikkene fra vinnerens ståsted. Med mobilen lett tilgjengelig har de blitt filmet midt i vinnerøyeblikket når telefonen ringer fra Hamar. Det er ekstra moro, sier Mathisen entusiastisk.

Se den elleville videoen av hvordan Randi reagerte da hun ble millionær her.

Blir du en av Lotto-millionærene i rekordåret 2017? Husk å spille før klokken 18.00 lørdag 30. desember.

Lykke til!

Spill Lotto her

(Vinnersjansen for å få sju rette i Lotto er 1:5,4 mill. per rekke.)