Solskjær bekrefter: Ronaldo får spilletid lørdag

Fotballtrøyer og billetter rives vekk etter Cristiano Ronaldos retur til Manchester United. Fredag bekreftet Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær at Ronaldo kommer til å spille mot Newcastle.

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:10. september 2021Endret:3. januar 2023

Ronaldos sjokkovergang fra Juventus til Manchester United rett før overgangsvinduet stengte har gjort at United-fansen har tatt helt av.

Ronaldo-drakter går unna som varmt hvetebrød, og ifølge engelske medier selges billetter til lørdagens kamp på Old Trafford på svartebørsen for opp mot 30 000 kroner. Det sier litt om interessen for portugiseren.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.


- Har den auraen

På en pressekonferanse fredag bekreftet Ole Gunnar Solskjær at Ronaldo kommer til å spille mot Newcastle, men ville ikke si om stjernespilleren starter matchen.

– Hvis han scorer mål mot Newcastle, lurer jeg på hvor dette kommer til å ende. Hva han har å si for United, jeg klarer nesten ikke å sette ord på det. Han har den auraen, hvis han klarer å gjøre bare litt av det han gjorde på sitt beste, vil han vinner kamper for United, sier redaktør for United.no, Dag Langerød til VG.

Ronaldo kom til Manchester United fra Sporting Lisboa i 2003. Hans siste kamp for United før han dro til Real Madrid var Champions League-finalen 27. mai 2009 mot Barcelona. Spanjolene vant 2-0 etter scoringer av Lionel Messi og Samuel Eto’o. Etter noen sesonger i Juventus, er han altså tilbake på banen for United lørdag.

Nordmenn i aksjon

Martin Ødegaard og Arsenal skal også i aksjon i helgen. London-klubben er tabelljumbo med tre strake tap og 0-9 i målforskjell. Tap mot Norwich lørdag vil forverre krisen på Emirates.

Les også: For mange er det en lettelse at vi ringer

Tottenham er eneste lag som har vunnet alle sine tre første kamper. Tottenham skal ut i London-derby mot Crystal Palace, som foreløpig står uten seier.

Fjorårets seriemester Manchester City spiller borte mot Leicester, og søndag kveld er det klassikeren Leeds-Liverpool.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Leeds står med to uavgjort og ett tap, mens Liverpool har to seirer og en uavgjort.

Kristoffer Ajer og Brentford spiller hjemme mot Brighton. Ajer & Co. har ikke tapt på sine tre første kamper etter opprykket.

Mohamed Elyounoussi og Southampton spiller hjemme mot West Ham, mens Joshua King og Watford har hjemmekamp mot Wolverhampton.

 

Lørdag:

Crystal Palace – Tottenham kl. 13.30

Manchester United – Newcastle kl. 16.00

Arsenal – Norwich kl. 16.00

Leicester – Manchester City kl. 16.00

Brentford – Brighton kl. 16.00

Southampton – West Ham kl. 16.00

Watford – Wolverhampton kl. 16.00

Chelsea – Aston Villa kl. 18.30

Søndag:

Leeds – Liverpool kl. 17.30

Mandag:

Everton – Burnley kl. 21.00Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.


Relaterte artikler