Taper sjelden hjemme mot nederlandske lag

Rosenborg har en god hjemmestatistikk mot nederlandske lag. PSV er eneste lag med seier i Trondheim. Men det er de som er motstander torsdag.

SEIER? Lerkendal har vist seg å være vanskelig å vinne på for nederlandske lag.
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:1. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Rosenborg har spilt fem hjemmekamper mot nederlandske klubber i europacupene opp gjennom årene. Bare en av dem har endt med tap - de øvrige fire jevnt fordelt mellom seier og uavgjort. 

Vant i Champions League

Og dessverre for de som ønsker å støtte seg til statistikk - det er nettopp torsdagens Europa League-motstander PSV som har opplevd seiersrus på Lerkendal. Eindhoven-laget, med dagens trener Marc van Bommel på midtbanen, vant 2-1 i gruppespillet i Champions League høsten 2004.

Her er Rosenborgs hjemmekamper mot nederlandske lag:

 22. september 1999Rosenborg - Feyenoord2-2Champions League  2. oktober 2002Rosenborg - Ajax0-0Champions League  22. oktober 2004Rosenborg - PSV1-2Champions League  27. juli 2008Rosenborg - NAC Breda2-0Intertotocupen  24. august 2017Rosenborg - Ajax3-2Europa League-kval. 

Se Rosenborg - PSV på TV 2 Zebra torsdag kl. 21.00 - spill på kampen her

TV-kampene

Her er alle kampene på ordinære TV-kanaler i Europa League torsdag:

Alle de øvrige 19 kampene kan du se på tv2sumo.no

Her finner du alle kamper, resultater og tabeller i Europa League

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

Relaterte artikler