nabolagetvinnerhistorie

Russebussjåfør ble Nabolaget-millionær

Mens russen feiret 13 års gjennomført skolegang, feiret russebussjåføren 1 million kroner i Nabolaget-premie.

FULL RULLE: Til og med sjåføren til russen fikk grunn til å feire fredag kveld.Foto: Adobe stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:22. april 2022Endret:3. januar 2023

Fredag 22. april var det igjen duket for hovedtrekningen i Nabolaget. En mann i 30-åra fra hovedstaden trakk det lengste strået den kvelden. Han ble nemlig 1 million kroner rikere med sin adresse.

– Wow!

Velfortjent ferie og depositum

Da vi kom i kontakt med mannen fra Oslo, var det full jubel i bakgrunnen - men ikke fordi Norsk Tipping ringte.

– Jeg kjører russebuss nå, forklarer mannen, som etter hvert trekker seg unna musikken og feiringa rundt seg. Han kjørte riktignok ikke da vi hadde han på tråden, men skulle rulle utover kvelden. Etter å ha fått den forsikringa, fikk han millionbudskapet.

– Hæ? Å fy! Du tuller ikke med meg nå? Okei ... Kødder du? Hva fader, er ord som kommer på løpende bånd fra den ferske millionæren. 

Etter hvert sjekker mannen Nabolaget-resultatet i appen, der han kjøpte sin vinnerkupong.

– Wow! Jeg vinner aldri i noe. Kjerringa kommer ikke til å tro på meg på grunn av uflaksen min, sier han og ler.

– Hvordan tror du arbeidskvelden blir nå?

– Den kvelden her blir så bra, svarer den fornøyde russebussjåføren.

Noe annet mannen nå ser frem til, er en velfortjent sommerferie, og utover en ferietur skal mannen nå kjøpe seg noe mange nordmenn drømmer om.

– Dette er rett og slett et kjempebra depositum til kjøp av leilighet, jubler han.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Premiedryss i flere deler av landet

Det er ikke bare hovedvinneren som kan glede seg over til dels store premier under Nabolagets hovedtrekning. I tillegg til nabolaget til hovedvinneren trekkes det ut fem andre nabolag hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til en femtilapp. Denne gangen var Oslo tungt representert da både hovednabolaget og et nabolag til stakk av med premier. I tillegg til adressene i Oslo, drysser det denne gangen Nabolaget-premier over følgende steder:

  • Halden i Viken

  • Jessheim i Viken

  • Haugesund i Rogaland

  • Reinsvoll i Innlandet

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne!

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på Nabolaget

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 29. april er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og 6 trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler