flaxvinnerhistorie

Så ikke hun hadde vunnet - holdt på å kaste 1 mill. i søpla

En kvinne fra Steinkjer trodde ikke hun hadde vunnet på MillionFlax-loddet og tenkte kaste loddet i søpla. Mannen tok loddet og sjekket over og oppdaget at kona hadde vunnet 1 million kroner.

HELDIG: En kvinne fra Steinkjer vant 1 million kroner i MillionFlax.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:15. oktober 2022Endret:3. januar 2023

Kvinnen fra Steinkjer hadde lenge gått med et MillionFlax-lodd med gevinst på 25 kroner i veska si. Hun sendte loddet med mannen da han skulle på butikken, så han kunne bytte det inn i et nytt lodd.

- Han hadde kjøpt med noen lodd ekstra til meg. Jeg skrapte alle og skulle til å kaste loddene i søpla. Da sa mannen min at han ville sjekke over i tilfelle jeg ikke hadde sett nøye nok, forteller kvinnen.

- Du er blitt millionær!

Etter at mannen hadde gått over loddene, så han på kona si og smilte.

- Du er blitt millionær! sa han til meg. Jeg trodde ikke noe på ham, og sa jeg måtte se på det ene loddet igjen. Og ja, der var det tre millionsymboler, sier kvinnen.

Hun tør nesten ikke tenke på at det var rett før vinnerloddet med gevinst på 1 million kroner gikk rett i søpla.

- Godt mannen min sjekket, sier kvinnen og humrer.

De reiste til Spar Dampsaga i Steinkjer der loddene var kjøpt. Der fikk kvinnen bekreftet av kommisjonæren at hun var nybakt MillionFlax-millionær.

- Dette er kjempeartig. Vi har nesten akkurat bestilt oss ny EL-bil. så mye av pengene skal gå til den, forteller kvinnen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Her finner du MillionFlax

Høstversjonen av MillionFlax fås nå kjøpt hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider.

I MillionFlax (fysiske lodd) er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner på 1:690 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes én toppremie for hver gang det er solgt 690 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. Du kan lese mer om vinnersjanser i faktaboksen under.

Lykke til!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler