grasrotandelen

Se Åsane Seahawks bli overrasket med 100.000 kroner

Vi har nådd én million (!) grasrotgivere. Det feiret vi med å lure Åsane Seahawks og overraske dem med 100.000 kroner.

BLE LURT: Åsane Seahawks amerikansk fotball og cheerleading ble overrasket med 100.000 kroner! Dette i forbindelse med at Grasrotandelen feirer grasrotgiver nummer én million. Trygve Talhaug tar imot sjekken på vegne av klubben.Pernille Storholm Skaret
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:16. september 2016Endret:2. januar 2023

Med Grasrotandelen lar Norsk Tipping deg bestemme hvem som skal få noe av overskuddet! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller en forening som får fem prosent av din spillerinnsats.

Hele én million av Norsk Tippings kunder er nå grasrotgivere. For å feire denne milepælen, bestemte Norsk Tipping seg for å overraske den foreningen som fikk grasrotgiver nummer én million med en sjekk på 100.000 kroner!

Den heldige foreningen er Åsane Seahawks amerikansk fotball og cheerleading. De ante ingenting da Norsk Tipping reiste til Bergen for å overraske dem med sjekken på 100.000 kroner.

SE REAKSJONEN DERES I VIDEOEN ØVERST I SAKEN ELLERHER.

For å lure Åsane Seahawks amerikansk fotball og cheerleading, sa Norsk Tippings utsendte, Anne Helseth og Christina Hauge, at de var på en norgesturné for å møte mange forskjellige grasrotmottakere. Dermed stilte en stor gjeng opp, uten å ane at de skulle få penger til å videreutvikle klubben.

Trygve Talhaug er nestleder i klubben og ble rimelig satt ut av overraskelsen.

- Dette var absolutt ikke forventet. Tusen, tusen takk på vegne av hele klubben. Vi har store ambisjoner, og ofte er det penger som hindrer planene for et lite idrettslag som oss. Jeg tør ikke si akkurat hva pengene skal gå til på sparket, men alt sammen kommer til å gå tilbake til ungdommene, sier han fornøyd.

En stor takk til alle grasrotgivere!

Hvem vil du gi Grasrotandelen til? Les mer her!

Relaterte artikler