grasrotandelen

Se ildsjelene kjempe om 100.000

Camp Grasrot er tilbake! Ildsjeler fra hele landet kjemper med nebb og klør for å vinne penger til sin grasrotmottaker!

Holmgang camp grasrot konkurranse Lindesnes høst 2017Anne Siri Nørstebø
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:4. oktober 2017Endret:2. januar 2023

Det blir mye latter både til lands og til vanns i høstens utgave av Camp Grasrot der lagene til Harald Rønneberg og Thomas Numme kjemper om å vinne 100.000 kroner til sine grasrotmottakere.

Se de første episodene av Camp Grasrot HER

Ildsjelene

I Camp Grasrot konkurrerer to lag med personer fra hele landet mot hverandre i ulike "Camp Senkveld"-øvelser. Lagleder på hvert lag er programlederne for Senkveld på TV2 Harald Rønneberg og Thomas Numme. Gutta har med seg fem ildsjeler hver som vil gjøre alt de kan for at deres lag skal vinne penger til sin favoritt-klubb eller forening.

Premien til det beste laget er på 100.000 kroner! Disse pengene fordeles slik at hver deltaker på vinnerlaget gir 20.000 kroner til sin grasrotmottaker.

Konkurransene, omgivelsene og alt annet vil være likt som i Camp Senkveld, men sendingene vil kun bli vist på Norsk Tipping sin Facebook og YouTube, og ikke på tv.

Grasrotmottakerne

De utvalgte deltakerne skal konkurrere både til lands og til vanns.  Det er både fysiske og humoristiske elementer i konkurransene. 

Lurer du på hvordan det går med lagene? Se flere episoder

Deltakerne har meldt seg på selv, og ønsker å glede sin lokale forening eller organisasjon med penger. Her er deltakerne og deres grasrotmottakere:

 

TEAM THOMAS (Blått lag)  TEAM HARALD (Rødt lag) Eli SeglemStavanger FallskjemklubbEndre PettersenSøgne HåndballklubbMariell KristiansenGranli ILHanne OlsenMolde DanseklubbJoachim Wekan de LangeHortens turnforeningThomas ChauvinKarmøygeddonElias Haugseth BraathenLions Club BarduMalin Berge KyllingstadTu SkulekorpsMarthe Gjertsen Bjerkeli Isfjorden IdrettslagJeanette StorebøBarnekreftforeningen Telemark

 

 

Relaterte artikler