Liveoddsen NÅ: Liverpool i ledelsen etter to kjappe

Erling Braut Haaland (19) varmet opp til tirsdagens Champions League-drama mot Liverpool med scoring i helga. Følg Salzburg-Liverpool på Liveoddsen NÅ!

AVGJØRES TIRSDAG: Liverpool må passe seg mot RB Salzburg i kveld. Taper de - uten å score mål - er de ute av Champions League.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:9. desember 2019Endret:2. januar 2023

Erling Braut Haaland er umettelig i sin jakt på scoringer. Søndag nedsablet hans RB Salzburg Tirol med hele 5-1, og 19-åringen noterte seg for ett mål og en målgivende pasning. 

Med det står Haaland med totalt 28 scoringer på 21 kamper denne sesongen, fordelt på østterriksk liga og cup, samt Champions League (åtte scoringer).

Spill på kampen på Liveoddsen (OBS! Kampstart kl. 18:55)

Slik kan Liverpool ryke ut

Skulle Haaland & Co. skrelle til med seier mot Liverpool hjemme på Red Bull Arena tirsdag, kan det bety CL-exit for Jürgen Klopps menn. For selv om den engelske serielederen topper CL-gruppe E med 10 poeng, ligger det an til at 2. plasserte Napoli (9 poeng) får en enkel avslutning hjemme mot tabelljumbo Genk (1 poeng). Skulle så skje, samtidig som RB Salzburg vinner - er sistnevnte og Liverpool på samme poengsum (10 poeng), mens Napoli vinner gruppa med 12 poeng (gitt at de vinner). 

  • Ved poenglikhet er det innbyrdes oppgjør sammenlagt (Liverpool vant den første kampen 4-3) som gjelder. Skulle RB Salzburg vinne kampen - uten å slippe inn mål - er de videre, og Liverpool må ta til takke med Europa League.

  • Hvis Liverpool ryker på et ettmålstap, men samtidig scorer fire mål eller flere (f.eks. 5-4), er de videre. I så fall er målforskjellen lik, men engelskmennene har flere bortemål. 

Spill på kampen på Liveoddsen 

Friske røde bein

Uansett scoringsform på Erling Braut Haaland: Det vil være en gedigen fotballbombe som detoneres hvis Liverpool ryker ut av Champions League. Merseyside-gutta har ennå til gode å tape i Premier League, og står med 46  poeng på 16 kamper. Det betyr serieledelse åtte poeng foran Leicester og 14 poeng foran Manchester City.

I helga valset de røde over Bournemouth med 3-0 på bortebane. Og det til tross for at Jürgen Klopp hadde gjort sju endringer på laget som slo Everton 5-2 i midtuka. Blant annet satt både Sadio Mané og Trent Alexander-Arnold på benken. 

Omrokeringene ble gjort med tanke på nettopp RB Salzburg-kampen tirsdag. Det betyr altså noen ekstra hvilte Liverpool-bein før den avgjørende kampen i Østerrike.

Champions League på Liveoddsen

Relaterte artikler