Senker LSK-spissen gamleklubben?

Et revansjesugent HamKam møter Lillestrøm på Åråsen tirsdag kveld. Åpner LSK-spiss Thomas Lehne Olsen målkontoen mot gamleklubben?

GOALGETTER: Thomas Lehne Olsen og Lillestrøm får besøk av HamKam.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:6. juli 2020Endret:2. januar 2023

HamKam ledet 2-1 mot Kongsvinger, men tapte 2-3 etter to sene scoringer av laget fra Glåmdalen.

Spill på Langoddsen!

- Vi kommer ingen vei med å synes synd på oss selv, sa Frigård til Hamar Arbeiderblad etter det sure tapet.

Direktesendt

Frigård har selv en fortid som spiss i Lillestrøm i to perioder, 1989-1992 og 1995-1997. 2004-2005 spilte han for HamKam. I sommer ble han hentet til HamKam som hjelpetrener under sportssjef og hovedtrener Espen Olsen.

Tirsdag er Lillestrøm motstander på Åråsen. Matchen vises direkte på Eurosport Norge klokken 19.00.

Åpnet med tre poeng

Lillestrøm, som mange holder som den store opprykksfavoritten, åpnet sesongen med 1-0 borte mot nyopprykkede Grorud. Fredrik Krogstad scoret for kanarifuglene etter 66 minutter.

For Lillestrøm-spiss Thomas Lehne Olsen blir tirsdagens kamp et møte med gamleklubben. Lehne Olsen spilte 102 kamper for HamKam perioden 2009-2012 og scoret 51 mål. Goalgetteren er en viktig spiller for Lillestrøm og har så langt 20 fulltreffere på 51 kamper.