BilFlax: - Det er en veldig bra totalpakke med mye krutt

 BilFlax: - Det er en veldig bra totalpakke med mye krutt

foto: Sverre Houmb

BilFlax: - Det er en veldig bra totalpakke med mye krutt

Vi snakket med en erfaren bilmann om den nye BilFlax-bilen Volvo XC90. Servicesjef Ståle Kaveldiget.- Det  er en veldig bra totalpakke med mye krutt. Hele 407 hestekrefter med elmotoren iberegnet, og det er med til å gjøre den til vinneren i klassen, sier han.

I helgen tok vi en prat med en erfaren bilmann. Ståle Kaveldiget arbeider som servicesjef på et Volvo-merkeverksted i Elverum og har lang erfaring med Volvo og møter mange Volvokunder i sitt daglige virke. Vi ble med Ståle og tok en titt på en Volvo XC90 T8 R-design, De samme bilene som er årets BilFlax-premier og venter på å bli vunnet av nettopp deg og en rekke andre heldige BilFlax-vinnere.

Hva tenker du om den ny Volvo XC90 T8 fra et forbrukerperspektiv?
- Den må jo være helt ypperlig, også med tanke på størrelse og komfort. Totalpakken er veldig bra.

Hva er det som gjør at Volvo XC90 utpeker seg?
T8-modellen skiller seg jo fra de andre bilene ved at den er veldig sprek. (XC90 T8 har både konvensjonell motor og elmotor). Det  er en veldig bra totalpakke med mye krutt. Hele 407 hestekrefter med elmotoren iberegnet, og det er med til å gjøre den til vinneren i klassen, sier han.

Er det andre ting du vil trekke frem?
- Det er også god plass, det er en fullverdig 7-seter, ikke en "liksom 7-seter" som mange av konkurrentene leverer.  Alle baksetene er skikkelige og har god plass. Bilen bygges på den nye SPA-plattformen til Volvo (Scalable Product Architecture), og den er noe som Volvo står for alene. Samarbeid med konsern som Ford og Renault er forbi. De står på egne ben og det gjør de godt, sier han.
SPA-plattformen er modulær, noe som betyr at den kan og skal brukes til ett stort register av Volvos biler i tiden som kommer.

Hva tenker du om innsiden av bilen?
- Du får følelsen av at den er nordisk. Det går igjen overalt i materialvalg og design. Detaljnivået er bortimot perfekt. Både i førermiljø og i det som tilbys av utstyr. Alt fra følelsen når du setter deg inn, draget når du kjører, og sikkerhetsnivået som gjør Volvo best i klassen, ned til godlyden i kupeen.

Er det noe som er spesielt med bilen på annet vis?
Ja, den er en ladbar hybrid, som gjør at all småkjøring kan gjøres på elmotor. Det gir en stor merverdi og selvfølgelig en miljøgevinst. Kort fortalt er bilen en veldig bra totalpakke som leverer fra A til Å, sier servicesjef Ståle Kaveldiget.

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. Det er åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang.  BilFlax 2017 koster 25,-

Skrap BilFlax 2017 her og nå!

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.