selskapet

Sett sammen ditt beste Fantasy-lag

Fantasy hos Norsk Tipping? Svaret er ja.

FANTASY: Nå kan du spille Fantasy hos Norsk Tipping.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:6. september 2021Endret:3. januar 2023

I fjor sommer lanserte Norsk Tipping sin egen Fantasy-versjon hvor alle som ville kunne være med å teste.

Nå er Fantasy "oppgradert" og inneholder penger.

Spill Fantasy her.

Hva er Fantasy og hvordan spiller jeg det? Les deg opp her.

Kjent verden

Er du kjent med Fantasy-verdenen fra Premier League, Eliteserien, håndballmesterskap eller Tour de France, vil du ikke ha noen problemer med å kjenne deg igjen.

Du velger fortsatt ditt lag utifra det gitte budsjettet og får poeng etter de faktiske hendelsene.


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Der byttefrister kanskje har vært din største byrde, trenger du ikke å bekymre deg for det her. For her er det rundespill og enkeltkamper som tilbys. Spiller du på Premier League til helgen, vet du med en gang runden er ferdig om du har vunnet noe eller ei.

            

Hva er Fantasy?

Fantasy er et spill hvor du spiller rollen som manager og komponerer ditt beste mulige Fantasy-lag innenfor et fastsatt budsjett. Utøverne tildeles Fantasy-poeng basert på prestasjonene deres i den virkelige verden. Utfordringen for deg er å forutse de utøverne som har størst potensial for å oppnå Fantasy-poeng. For hver Fantasy-sport/arrangement er det et sett med poengregler som fastsetter antall poeng gitt for en bestemt type hendelse.

For å spille Fantasy må du først velge hvilken turnering du ønsker å delta i. Du må ta stilling til type sport, om du vil være med på et sesongspill eller daglige spill, og deretter velge innsatsnivå. Se "DAGLIG vs. SESONG" for mer informasjon om de ulike variantene.

Når du har valgt turnering inntar du rollen som lagleder hvor jobben er å sette sammen et lag. Det innebærer at du innenfor et gitt virtuelt budsjett, velger de utøverne du har mest troen på at skal samle flest Fantasy-poeng. Utøverne kan velges på tvers av lag. Fantasy-poeng genereres basert på prestasjonen til utøverne i den virkelige verden. Den virtuelle prisen på spillerne vil avhenge av tidligere prestasjoner.

En andel av de beste laglederne mottar premie i henhold til en fordelingsnøkkel og antall deltakere i turneringen. Typisk vil de 15 % beste laglederne motta premie. Fordelingsnøkkelen og premiene er tilgjengelige under "detaljer" til hver enkelt turnering og oppdateres dynamisk i henhold til antall påmeldte deltakere.

For hver Fantasy-sport / arrangement er det sett med poengregler som fastsetter antall poeng gitt for en bestemt type hendelse (se "regler og poengberegning"

Tre innsatsnivåer

Til hver turnering eller kamp kan du velge mellom tre ulike innsatsnivåer. 

  • 10 kroner

  • 50 kroner

  • 250 kroner

Premier League og Eliteserien

Til helgen er det Premier League og Eliteserien som tilbys. Her finnes det en rekke ulike turneringer man kan delta i.

Hovedturnering Premier League, Crystal Palace - Spurs, Manchester United - Newcastle og full runde Eliteserien for å nevne noen.

I de vanlige rundespillene er det vanlige Fantasy-regler som gjelder. Maks tre spillere fra hvert lag etc. I enkeltkamper (jaktstart) er det litt annerledes.

Fantasy finnes her.

Der blir spillerne handicappet med tanke på forventede poeng. I stedet for å velge spillerne basert på pris, velger du ut i fra tildelte bonuspoeng. 

Velger du de største kanonene til ditt lag, starter du altså på minussiden. 

SLIK SER MENYEN UT: Finn turneringen og innsatsnivået du ønsker å delta med.

Relaterte artikler