aktuelt

Sett score - vinn tur til Aspen

I helgen er det klart for X Games Norway på Fornebu Arena. Bli med og sett score på høye svev i Big Air, og du kan vinne tur for to til Aspen.

marcus kleveland x games aspenScanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:11. mai 2018Endret:2. januar 2023

Har du tenkt å følge med på  Big Air under X Games 19. mai? Enten om du er til stedet på Fornebu, eller du følger med på nett eller tv, så kan du være med å sette poeng og vinne fete premier.

Bli med på xScore her

Dette er xScore

Snowboard og ski-konkurranser blir avgjort av en poengsum gitt av et panel av dommere. Hver utøver får en score fra 0 - 50, der 50 er høyest score. Stil, landing, air-time og vanskelighetsgrad på triks er noen av de viktigste tingene som vurderes etter at en utøver har hoppet. 

På nettsiden xScore kan du gjette på hvilken poengsum utøverne kommer til å få etter hvert run - før dommerne avgir sine. De spillerne som kommer nærmest dommernes poeng får flest poeng i denne konkurransen.

Ekstra sjanse til å vinne

I tillegg til å vinne konkurransen ved å samle flest poeng, veksles hvert av dine poeng om til ett lodd. til slutt blir det trukket en vinner blant alle lodd i konkurransen også.

Jo flere lodd du har, jo flere sjanser har du til å vinne konkurransen. 1 poeng = 1 lodd

Du kan selv bestemme hvor mange run du ønsker å gjette på i konkurransen, men det kan lønne seg å gjette så mye som mulig for å samle flest mulig lodd til trekningen. Følge med fra klokken 15.00 og utover ettermiddagen og kvelden så får du med deg alle run.

Tur til Aspen

Det er to vinnere i konkurransen. Den med høyest poengscore totalt, og en vinner gjennom trekning av alle lodd på slutten av konkurransedagen, der vinnersannsynligheten er 1 : antall lodd totalt.

Begge vinnerne får et reisegavekort for to personer til Aspen, Colorado. Gavekortet dekker fly og opphold samt to billetter til X Games Aspen 2019.

For å delta må du ha fylt 18 år, men du trenger ikke være kunde hos Norsk Tipping. Det eneste du må gjøre er å registere deg, og bli med å gjette score på de høye svevene på lørdag.

Bli med på moroa!  Registrer deg her

Relaterte artikler