flaxvinnerhistorie

Sindre (28) vant 10 000 kroner i måneden i 10 år

Rett før leggetid fikk Sindre lyst til å skrape et par lodd. Det resulterte i lite søvn og 10 000 kroner inn på konto hver måned i 10 år.

JUBEL: Sindre Fone Thorsen kunne slippe jubelen løs rett for leggetid.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:29. mai 2023Endret:30. mai 2023

Sindre Fone Thorsen (28) fra Vegårshei i Agder hadde akkurat lagt seg da han bestemte seg for å kjøpte et par Flax For Livet-lodd. Det siste loddet vil han trolig komme til å huske i hvert fall 10 år frem i tid.

– Perfekt tidspunkt

Lørdag 20. mai skrapte Thorsen to lodd, på det siste loddet ble han millionær – det vil si, han vant 10 000 kroner hver måned i 10 år.

– Jeg lå våken noen timer, ja, sier han og ler.

– Dama ble ganske himmelfallen, legger han til.

Thorsen påpeker at det var et perfekt tidspunkt å vinne på. Han og kjæresten hans har nemlig kjøpt seg småbruk.

– Pengene kommer veldig godt med.

Han skulle feire gevinsten, men først var det noen andre som skulle feires.

– Det kommer en gjeng om en times tid hit. Det er barnebursdag her i gården, forteller han. Med andre ord litt å ordne før gjestene var på plass.

Thorsens mor var til stede da vinnerloddet ble skrapt. Hun hadde ikke trodd på sønnen da han fortalte om gevinsten, men da hun fikk høre det av Norsk Tipping sank gladnyheten inn.

– Det er rett før gjestene kommer her, men det var hyggelig å prate med dere, flirer han avslutningsvis.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nå kan alle Flax-premier heves med mobilen

Nå kan du heve Flax-premien din med mobilen når du selv ønsker det, også premier på fysiske lodd. Dermed kan du få pengene rett inn på spillekonto og derfra overføre videre til egen bankkonto.

Tjenesten er allerede tilgjengelig for IOS og vil snart også finnes på Android.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler