aktueltvinnerhistorie

Sjekk hvem som tok telefonen og vant 100.000! Blir du neste?

Slik reagerte Karina og Ingrid da de tok telefonen og vant 100.000 kroner i konkurransen «Hva skal vinneren hete?».

RINGER PÅ SØNDAG: Følg med på Norsk Tippings Facebook-side søndag klokka 19. Da ringer Pernille Storholm Skaret og Ingrid Roterud Mathisen den tredje og siste vinneren i konkurransen.Steinar Bjørnson
Forfatterbilde Norsk TippingDigitaldeskPublisert:5. juli 2018Endret:2. januar 2023

I konkurransen «Hva skal vinneren hete?» kan du vinne 100.000 kroner på navnet ditt. Men for at det skal skje, må du ta telefonen dersom det ringer fra vinnernummeret 625 60 000.

Nettopp det har Karina Andersen Ryhagen og Ingrid Dahl gjort.

Registrer ditt navn og nummer her!

Slik reagerte de to første vinnerne

Karina på 21 år fra Hønefoss svarte da hun fikk Telefonen fra Hamar i forbindelse med den første av tre livesendinger på Norsk Tippings Facebook-side mandag 2. juli. Hun var Karina-en som sto øverst på lista, og hun tok telefonen nokså fort da hun så det ringte fra 625 60 000.

- Nei? Å, fy f#*%, jeg skjelver, sa hun da hun skjønte at det var nettopp hun som ble den heldige vinneren av 100.000 kroner.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Karina Andersen Ryhagen fra Hønefoss ble den første vinneren av 100.000 kroner. Foto: Privat

Det ble nervepirrende i den andre livesendingen. Den første Ingrid-en som ble oppringt tok nemlig ikke telefonen. Det gjorde derimot Ingrid nummer to på lista. Det var Ingrid Dahl. Det ble voldsomt med jubel i andre enden av røret da hun skjønte at hun hadde vunnet 100.000 kroner.

- Jeg så på klokka litt etter sju og tenkte at det var for sent å få noen telefon. Derfor var jeg egentlig på vei ned til vannet for å bade, men hørte telefonen akkurat i tide, sier Ingrid til Norsk Tipping etter livesendingen.

Heldigvis rakk hun den.

Slik fungerer konkurransen

Fra 25. juni til 8. juli kan alle som er over 18 år, være med i trekningen om å bli oppringt fra Telefonen fra Hamar. Den første som svarer når vi ringer, vinner 100.000 kroner!

Det eneste du trenger å gjøre er å registrere ditt fornavn og mobilnummer her.

Det skal til sammen trekkes ut tre vinnere av 100.000 kroner, på tre forskjellige dager.

  • Først trekkes det ut et tilfeldig navn blant alle som har registrert seg i konkurransen. Det andre navnet ble trukket ut onsdag 4. juli og ble altså Ingrid.

  • Torsdag 5. juli klokka 12.00 ble det gjort en ny trekning blant alle som heter Ingrid for å avgjøre i hvilken rekkefølge de skal ringes opp i.

  • Ingrid Dahl var den første som tok telefonen og vant dermed 100.000 kroner.

  • Dersom hun ikke hadde tatt telefonen da vi ringte, ville vi ringt vi neste Ingrid på lista. Alle som blir oppringt mottar likevel en splitter ny mobiltelefon i trøstepremie.

  • Lørdag 7. juli trekker vi ut og publiserer det tredje og siste navnet som skal ringes opp på Norsk Tippings Facebook-side søndag klokka 19.00. Dersom du heter det samme som navnet som blir trukket ut som vinnernavnet, kan du melde deg på fram til søndag klokka 12.00.

Vinnerne ringes direkte på Facebook

Hvert vinnernavn får sin egen livesending på Norsk Tipping sin Facebook-side. 8. juli blir den siste vinneren ringt opp, og du kan følge med direkte klokka 19.00.

Hovedvinneren i hver sending vinner 100.000 kroner. De som av en eller annen grunn ikke tar telefonen, får en mobiltelefon i trøstepremie.

I tillegg deles det ut premier til følgere underveis i sendingen, så det kan være lurt å følge med selv om du ikke har samme navn som vinnernavnet.

Bli med nå!

Det siste vinnernavnet som er med og kjemper om å vinne 100.000 kroner trekkes lørdag 7. juli. Oppringingen av dette navnet foregår live på Norsk Tippings Facebook-side søndag klokka 19.00. Vi ringer fra vinnernummeret 625 60 000, og den som ringes må svare oss innen ett minutt for å vinne 100.000 kroner. Svarer ikke denne personen, går vi til nummer to på lista, og så videre.

Lykke til!

Registrer ditt navn og nummer!

(Vinnersannsynligheten er todelt: 1:antall påmeldte deltakere, 1: antall deltakere som har det forhåndstrukne navnet)

Relaterte artikler