lotto

Sjekk hvordan det er å få telefonen "alle" drømmer om

Nærmere 10.000 personer har blitt millionærer på Norsk Tippings spill, og på lørdag får 40 nye spillere Telefonen fra Hamar. Blir du en av dem?

Pernille Storholm Skaret tre rør telefonrør LottoAnne Siri Nørstebø
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:14. desember 2018Endret:2. januar 2023

Gjennom årenes løp har vinnerteamet hos Norsk Tipping ringt tusenvis av ferske millionærer for å gratulere og informere de heldige. Og reaksjonene i andre enden av røret, de er mange og varierte.

- Noen begynner å le, andre gråter, enkelte blir helt stille og noen tar helt av, jubler og hopper i sofaen. Men det som er felles for de fleste, er at de må overbevises om at dette faktisk stemmer, sier Gro Synstad i vinnerteamet.

  • Lurer du på hvordan det er å få Telefonen fra Hamar? Sjekk videoen øverst i artikkelen!

40 millionærer på én kveld

Det kan virke for godt til å være sant når telefonen ringer og vinnernummeret vårt, 625 60 000, lyser opp på skjermen, men hver uke får flere spillere nettopp dette anropet, med beskjed om at de har blitt millionærer.

Faktisk får tre personer i snitt drømmetelefonen hver lørdag etter å ha prikket inn sju rette i Lotto, men fire ganger i året får du ekstra mange sjanser til å bli Lotto-millionær - uten å ha et eneste riktig tall.

Bittelille julaften er det klart for millionærbonanza når vi kjører i gang årets siste Supertrekning i Lotto, hvor rundt 40 spillere (!) vinner 1 million kroner hver!

Årets høydepunkt

- Supertrekningene er årets høydepunkt! Det er så gøy å få overraske og glede så mange heldige vinnere på én og samme kveld og få høre stemningen i andre enden av røret, sier Gro i vinnerteamet.

Spill Lotto før lørdag 22. desember klokka 18, så kan det være du som får Telefonen fra Hamar og 1 million kroner på konto!

Lykke til!

(Sannsynligheten for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Sannsynligheten for å vinne i Supertrekningen i Lotto er ca. 1:5,5 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler