Sjekk Lotto-rekka til Senkveld-Thomas!

Sjekk Lotto-rekka til Senkveld-Thomas!

VINNERREKKE? Kanskje det er denne Lotto-rekka til team Thomas som vinner i Lotto i kveld?

Foto: Norsk Tipping

Sjekk Lotto-rekka til Senkveld-Thomas!

Mange drømmer  om sju rette i Lotto! På Camp Senkveld denne uken klarte teamet til Thomas Numme nettopp å finne de sju rette på kortest tid! 

Hver lørdag leverer nær 2000 av spillerne våre nøyaktig samme Lotto-rekke. I Camp Senkveld denne uken var det team Harald og team Thomas sin tur til å konkurrere om å plukke seg ut de sju rette tallene!

Spill Lotto her!


Vinnerrekke

1883 meter over havet på Gaustadtoppen  i Telemark, måtte de to Camp Senkveld-lagene dykke ned i et basseng fylt med små plastballer på jakt etter nummererte baller fra 1 - 34, og finne sine sju rette!

Som alle vet er det ikke bare enkelt å få full pott i Lotto, og slik var det også denne gangen. Som en ekstra utfordring skulle de sju nummererte ballene legges sammen i et regnestykke, og svaret skulle bli 7.

Artikkel fortsetter under bildet.

BallbingeGaustadtoppen

MANGE KULER: Det var vanskelig å finne de riktige kulene i bassenget! Her er det Team Harald som jakter de sju rette!

Foto: Norsk Tipping

 

Telefon fra Hamar

Etter mye kaving, svømming blant baller og løping med tall frem og tilbake klarte begge lagene å lage sin vinnerrekke. Da ringer telefonen!

Det er vinneransvarlig Ingrid Roterud Mathiesen fra Norsk Tipping på Hamar som ringer. Hun kan fortelle to spente lag at det er team Thomas som denne gangen var raskest med å finne de sju rette tallene. Laget hadde kommet frem til denne Lotto-rekka:

32 - 1 - 18 - 9 - 31- 4 - 10

-Det var altså så gøy. Den rekka her skal jeg huske på altså, kan jo være at denne rekka gir meg sju rette i Lotto i virkeligheten også, sier Thomas Numme fornøyd.

Team Harald hadde plukket seg ut disse sju rette tallene:

9 - 8 - 19 - 12 - 13 - 6 - 4

Kanskje det er en av disse rekkene som gir sju rette i kveld? Hvilken rekke vil du spille på? 

Spill Lotto her!

 

Tre ekstra millionærer

Lørdag 18. februar gir vi deg tre ekstra sjanser til å bli Lotto-millionær. Da trekker vi nemlig ut tre ekstra Lotto-spillere, som vinner 1 million kroner hver. Les mer om hvordan du kan bli millionær uten sju rette her!

Spill Lotto før lørdag klokka 18.00 her!

(Vinnersjansen for sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Vinnersjansen for å bli trukket ut som en av de tre ekstra Lotto-millionærene er ca. 1: 5,2 mill. per rekke.)