Sjekk hva Lotto-millionærene heter!

Sjekk hva Lotto-millionærene heter!

MILLIONÆR-NAVN: Flere av Lotto-millionærene heter det samme! Er du en av disse?

Illustrasjon: Kjersti Skåret

Sjekk hva Lotto-millionærene heter!

I snitt trekkes det ut tre Lotto-millionærer hver eneste lørdag gjennom hele året. Ett jente- og ett guttenavn går oftere igjen blant vinnerne!

Siden oppstarten av Lotto har så mange som 5061 av dere blitt Lotto-millionærer! De siste ni årene har flere av vinnerne det samme fornavnet! 

Husk å spille Lotto!

 

Millionær-gutta har dette fornavnet

Det er helt tilfeldig hvem som vinner i Lotto, allikevel er det flere av millionærene som har guttenavnet Terje.

14 av Lotto-millionærene de siste ni årene har dette fornavnet alene, ytterligere ni av spillets millionærer har Terje som en del av fornavnet eller mellomnavnet sitt! 

Guttenavnet som kommer på plass nummer to over navn som går igjen hos de mannlige Lotto-vinnerne er Bjørn, etterfulgt av Kjell og Arne.

 

- Trodde ikke det var sant! 

I 2015 fikk Terje (44) fra Oslo sju rette i Lotto. Han vant svimlende 30 millioner kroner. Fortsatt må han klype seg litt i armen for å forstå at han har vunnet så mye penger.

- Ja, det tok lang tid før jeg i det hele tatt forstod at jeg hadde så mye penger på kontoen min. Jeg satt og fulgte med på trekningen den kvelden og krysset av det ene tallet etter det andre. Det var helt uvirkelig det hele.

Mangemillionæren nyter nå en litt romsligere hverdag og synes det er godt å vite at fremtiden er sikret økonomisk.

Kanskje du er den neste Lotto-millionæren? Spill Lotto her

 

Dette heter millionær-kvinnene

Ni av millionærene som har vunnet i Lotto de siste årene har Marit som eneste fornavn. Dersom vi tar med dem som har Marit som en del av fornavnet eller mellomnavnet sitt, må vi legge til ytterligere ti millionærer. Dermed topper navnet statistikken over antall like Lotto-millionærnavn.

Flere av Lotto-millionærene heter også Gro, Randi og Liv. Disse tre jentenavnene har alle åtte Lotto-millionærer hver seg de siste årene.

Jentenavnet Liv som ofte brukes i kombinasjon med et annet fornavn har for eksempel tilsammen 16 Lotto-millionærer der Liv er en del av fornavnet.

 

Lotto-millionærer uten sju rette

Lørdag 18. februar gir vi deg tre ekstra sjanser til å bli Lotto-millionær. Da trekker vi nemlig ut tre ekstra Lotto-spillere, i tillegg til vanlig Lotto, som vinner 1 million kroner hver.

For å bli en av de ekstra millionærene, trenger du ikke å ha sju rette! Vinnerne trekkes tilfeldig ut blant alle Lotto-rekker som er med i Lotto-trekningen 18. februar.

Husk å levere din Lotto-kupong nå, så er du med og har like stor sjanse til å få sju rette om du heter Terje eller Marit eller ingen av delene!

Spill Lotto her

(Vinnersjansen for sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Vinnersjansen for å bli trukket ut som en av de tre ekstra Lotto-millionærene er ca. 1: 5,2 mill. per rekke.)