lotto

Trekningsredaktørene har ligget i hardtrening - se video!

Med over 40 millionærer å ringe på samme kveld, la våre trekningsredaktører seg i hardtrening før lørdag 21. desember. 

SUPERFORM: Utholdenheten skal være på topp til Elin Bjørn og resten av vinnerteamet skal ringe 40 ekstra Lotto-millionærer samme kveld.Jon Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretForfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:13. desember 2019Endret:2. januar 2023

Fire ganger i året er det klart for Supertrekning i Lotto. Det betyr at vi trekker ut ekstra mange Lotto-millionærer samme kveld!

Lørdag 21. desember er det dags for ny Supertrekning. Da skal rundt 40 ekstra Lotto-millionærer få Telefonen fra Hamar med beskjed om at de har vunnet 1 million kroner hver.

I tillegg skal selvfølgelig førstepremien i Lotto fordeles på alle spillere med sju rette.

Derfor ligger vinnerteamet i hardtrening

Med mange ferske Lotto-millionærer på samme kveld, måtte teamet som skal ringe alle de heldige være superskjerpet og klare for å skape mange magiske vinnerøyeblikk like før jula setter inn. De måtte rett og slett opp i ringinga!

Gjengen har derfor ligget i hardtrening for å levere noen uforglemmelige øyeblikk til supermange nybakte Lotto-millionærer.

Lurer du på hvordan det ligger an med formen deres? Sjekk videoen øverst i artikkelen!

Slik blir du med i Supertrekningen

Alt du må gjøre for å være med i Supertrekning i Lotto, er å sørge for at du har spilt Lotto minst én gang siden forrige Supertrekning, som var 14. september. Jo flere Lotto-rekker du leverer, desto større er vinnersjansene dine. 

Visste du at du ikke trenger å ha et eneste rett tall for å bli en av Lotto-millionærene som trekkes ut i Supertrekningen? Vinnerne trekkes nemlig tilfeldig ut blant alle leverte Lotto-rekker.

Lykke til!

(Sannsynligheten for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke. Sannsynligheten for å vinne i Supertrekningen i Lotto er ca. 1:5,5 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler