flaxvinnerhistorie

Skrapte frem splitter ny BMW: - Trodde ikke mine egne øyne

Tromsø-mannen plukket med seg to BilFlax-lodd på butikken. Noen minutter senere var han vinner av en BMW X5. - Litt av et sjokk, sier mannen.

VINNERBILEN: Dette er bilen som kan vinnes i BilFlax, BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID.Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:31. august 2021Endret:3. januar 2023

Mannen var en tur innom butikken og handlet og kjøpte med seg to BilFlax lodd. Vel hjemme satte han seg ned og skrapte loddene.

På det siste dukket det opp tre bilsymboler. Mannen trodde nesten ikke det var sant - og satte kursen tilbake til butikken for å sjekke om det virkelig stemte at han hadde skrapt frem en flunkende ny BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID.

BilFlax kan skrapes digitalt her

Og - ja det stemte kunne betjeningen på butikken bekrefte.

- Litt av et sjokk

- Jeg tenkte bare herregud da jeg så bilsymbolene. Det var litt av et sjokk for meg. Så da var det bare å dra tilbake til butikken for å få sjekket loddet. De bak kassa begynte å flire fordi de ble så glade. Dette er kjempeartig, forteller den ferske BMW-eieren, som er i 50-årene.

Les også: Malin (20) vant tidenes bursdagsgave

Han røper at han lenge har tenkt på å bytte ut bilen sin.

- Ja, den er 14 år gammel nå. Jeg har ønsket meg ny bil i lang tid. Det er akkurat en sånn bil jeg har vunnet jeg har drømt om i lang tid. Automatgir har jeg ønsket meg i alle år. Jeg gleder meg til å kjøre den, sier Tromsø-mannen entusiastisk.

Les også: Hvor mye er du villig til å tape?

Han kjøpte vinnerloddet på Europasr Tomasjord. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Topp utstyrt

Dette er årets vinnerbil i BilFlax:

BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID er en ladbar hybrid og en perfekt firehjulsdrevet familiebil som innehar all den nyeste teknologien - og nesten det beste av alt: med totalt 394 hestekrefter og en 0-100-tid på 6,6 sekunder,  er det en skikkelig kraftplugg blant miljøvennlige biler. Som om ikke det var nok: XDrive systemet sørger, med egne moduser for sand, grus, terreng og snø, for at man kommer seg frem dit man skal - uansett føre og terreng.

Sist men ikke minst er dette en elegant bil med et lekkert og dynamisk design. Her får man sikkerhet, motorkraft, luksus og estetikk i en og samme pakke.

BilFlax er nå i salg hos alle kommisjonærer i butikker og kiosker landet rundt. I tillegg kan man skrape BilFlax digitalt. 

            

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 9 394 265

  • Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 51 (26 millionutbetalinger fysisk Flax, 25 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2020: 51

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler