flaxvinnerhistorie

Skrapte seg frem til 1 million: – Nesten ikke til å tro

En kvinne fra Møre og Romsdal måtte gni seg i øynene da hun så hun hadde vunnet 1 million kroner på digital MillionFlax.

GANSKE UVIRKELIG: 30-åringen fra Hustadvika hadde vanskeligheter med å tro at Flax-premien var virkelighet..Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:8. august 2023Endret:9. august 2023

Kvinnen var meget godt fornøyd med fangsten da vi snakket med henne på telefonen.

– Jeg så jo det var tre millionsymboler der, men jeg turte ikke tro på det. Jeg ropte på mannen min, så han kom og kikket over og kunne bekrefte at det stemte, forteller kvinnen, som er strålende fornøyd.

– Det er helt fantastisk. Jeg skal bruke pengene fornuftig. Jeg er veldig glad, sier den nybakte Flax-millionæren.

Hun kjøpte vinnerloddet på mobilen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tenk om du har Flax i sommer

MillionFlax kan kjøpes hos over 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Loddet kan også skrapes digitalt via Norsk Tippings nettsider eller app – da med noe mindre skrapestøv.

Hev Flax-premien på mobilen

Har du en premie på et fysisk Flax-lodd kan du nå bruke Norsk Tipping-appen og få pengene rett inn på din spillerkonto. Derfra er det enkelt å overføre pengene direkte inn på din bankkonto.

Prøv premieheving på mobil her.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler