Skulle fornye 5-ukers Lotto - vant i MillionFlax

Skulle fornye 5-ukers Lotto - vant i MillionFlax

FLAX: Liermannen ville egentlig ha BilFlax og vinne en Volvo. Han måtte kjøpe MillionFlax i stedet og vant. Nå kan han kjøpe seg en Volvo i stedet.

ill: Kjersti Skåret

Skulle fornye 5-ukers Lotto - vant i MillionFlax

Liermannen skulle fornye 5-ukerskupongen i Lotto og kjøpte fire Flaxlodd samtidig. Han ville egentlig ha BilFlax for å vinne en Volvo, men måtte ta til takke med MillionFlax, men vant en million. Nå har han råd til å kjøpe seg en Volvo i stedet!

Gratulerer som millionær!

- Jo takk, jeg ble veldig fornøyd på lørdag, sier den blide mannen fra Lier.

Skulle levere Lotto - vant i MillionFlax

Hvordan ble du millionær?

- Jeg skulle egentlig fornye 5-ukerskupongen i Lotto, så jeg var inne på mobilen på Norsk Tipping-appen, og da tok jeg fire Flaxlodd samtidig. Det var et smart valg. Jeg har har hatt et håp om å vinne stort, jeg spiller jo Lotto, men den største grunnen til at jeg har spilt Flax har vært å vinne en bil i BilFlax. Det er ikke så ofte jeg kjøper Flax med pengepremier. Denne gangen kjøpte jeg MillionFlax i stedet for for BilFlax da de ikke var å få, og det var det.

Venter på ny Volvo

Hva vil du gjøre med premien?

- Det er jo mye penger, så jeg skal tenke meg om nøye om, men jeg venter også på en ny modell av Volvo XC60. Det er helt nytt karosseri visstnok, så jeg tenker det kanksje blir en slik da den kommer ut på markedet, og da kommer premien til gode, sier Liermannen som feiret med å spise middag med familien og fortelle om den gode nyheten.

Vi gratulerer!

Spill MillionFlax her.

Vårt mest populære lodd

Er du glad i de store premiene,men også glad i å skrape Flax?
MillionFlax er vårt mest populære Flaxlodd. Skrap frem tre like beløp, og du vinner beløpet!

MillionFlax er også den perfekte vertinnegaven, som bordkort på tallerkenen når det er fest, eller som spontanoverraskelse til venner eller gode kollegaer på jobben.

Spill MillionFlax her.

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600.000)