flaxvinnerhistorie

Skulle levere Tippekupongen, ble Flax-millionær

En mann fra Troms hadde igjen noen kroner på spillerkontoen sin og bestemte seg for å kjøpe et Flax-lodd. Det angrer han ikke på.

SNAKK OM FLAX: En mann fra Troms kan vente seg 1 million kroner inn på konto etter å ha hatt Flax.Foto: Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:13. april 2018Endret:2. januar 2023

- Det var veldig morsomt! Jeg måtte dobbeltsjekke summen, sier den ferske millionæren fra Balsfjord kommune i Troms.

Etter å ha levert Tippekupongen sin hadde han igjen noen kroner på spillerkontoen. Han bestemte seg derfor for å kjøpe et MillionFlax-lodd.

- Jeg kjøpte kun ett, og det vant jeg på. For en gledens dag, jubler mannen.

Han hevet vinnerloddet fredag den 13. april. Dermed ble selveste ulykkesdagen en jubeldag for den glade vinneren.

Vi gratulerer!

Har du også Flax? Skrap her

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax er 1: 600 000)

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler