Slår Molde følge med Rosenborg?

Rosenborg er klare for gruppespillet i Europa League, og torsdag kan Molde gjøre det samme.

TO? Tore Reginiussen og Rosenborg kan få selskap av Molde og Erling Knudtzon i gruppespillet i Europa League - og Solskjærs United kan bli en av motstanderne.NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:28. august 2019Endret:2. januar 2023

Rosenborg får plass i Europa League etter å ha tapt i Champions League-playoff'en, men for Molde er det kun seier som gjelder i Europe Leagues egen playoff.

Molde tapte 1-2 borte mot Partizan Beograd i forrige uke, og må altså vinne torsdagens hjemmekamp for å avansere. Men målet til Mathis Bolly i den serbiske hovedstaden forenkler oppgaven noe. 1-0 holder, samtidig som en Partizan-scoring ikke fører til at Molde må score haugevis av mål. 

Se Molde - Partizan på Max torsdag kl. 19.00 - spill på kampen på Oddsen her

Her er de ulike scenariene:

  • Molde vinner med minst to mål: Molde går videre.

  • Molde vinner 1-0: Molde går videre med 2-2 sammenlagt og flere scorede bortemål.

  • Molde vinner 2-1: Det betyr 3-3 sammenlagt og likt antall bortemål - kampen går til ekstraomganger og eventuelt straffespark-konkurranse hvis ekstraomgangene blir målløse.

  • Molde vinner 3-2, 4-3 osv: Partizan går videre på flere scorede bortemål.

  • Kampen ender uavgjort: Partizan går videre.

  • Partizan vinner kampen: Partizan går videre.

Gruppene i Europa League trekkes fredag, og to av lagene som kan dukke opp på Lerkendal og eventuelt Aker stadion er Manchester United og Arsenal. Men bare for ordens skyld: Lag fra samme land kan ikke møte hverandre i gruppespillet, hvor det skal være 12 grupper à fire lag.

Relaterte artikler