Slik ble nybegynneren overrasket med 1 million kroner

Slik ble nybegynneren overrasket med 1 million kroner

GLEDESSPREDERE: Ingrid Roterud Mathisen (foran), Nina Rundsveen (t.v.), Anne Siri Nørstebø og Marthe Stenberg fra Norsk Tipping tok turen til Levanger for å overrekke Telefonen fra Hamar personlig.

Slik ble nybegynneren overrasket med 1 million kroner

Levanger-kvinnen trodde hun skulle få en blomsterbukett. Istedet kom Norsk Tipping med 1 million kroner på døra.

Tenk deg at du spiller Lotto for første gang, og blir Lotto-millionær.

Akkurat det skjedde med Levanger-kvinnen. Hun ble trukket ut som den ekstra vinneren blant dem som spilte Lotto for første gang i perioden mellom 18. februar og 3. mars.

Spill Lotto du også - lever her!

- Dette er helt surrealistisk

Norsk Tipping ringte den heldige vinneren og utga seg først som blomsterbud mandag morgen. På ettermiddagen kom leveransen på døra, men det var noe helt annet enn hun noen gang kunne drømme om.

- Du har spilt Lotto for første gang, og vunnet 1 million kroner, forteller vinneransvarlig i Norsk Tipping Ingrid Roterud Mathisen, og overrekker sjekken som bevis.

- Å herregud, tuller du? Seriøst, tusen takk, er det eneste den sjokkerte millionæren får fram med en gang.

Norsk Tipping blir med inn når hun forteller den glade nyheten til mannen og resten av familien, selv om hun ikke kunne tro det var sant ennå selv.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si. Dette var uventet. Jeg ringte mannen for å høre om det var han som hadde bestilt blomster til meg, men det var det ikke. Jeg har også ei venninne det har hendt at sender blomster, men det var ikke hun heller. Da begynte jeg å lure på hvem som var den hemmelige beundreren, sier hun - og gliser når hun skjønner at det var Norsk Tipping som trengte en dekkhistorie.

- Det hele er litt surrealistisk. Det er ikke hver dag du får besøk av et team som gir deg 1 million kroner. 

- Nå blir drømmen virkelig

Mannen har vært trofast Lotto-spiller i mange år, men kona har ikke hatt noe tro på egne vinnersjanser. Inntil nå.

Nå skal flere drømmer realiseres for familien.

- Vi skal ta over gården her etterhvert, og drømmer om å få to bad. Nå blir drømmen virkelig. I tillegg blir det nok en ferietur til varmere strøk.

Den heldige vinneren var for øvrig en av over 13.000 spillere som leverte Lotto for første gang i perioden 18. februar til 3. mars.

Her kan du levere Lotto!

(Vinnersjansen i Lotto for nybegynnere er 1:antall nye Lotto-spillere i perioden 18.02-03.03. Sjansen for sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.)