selskapet

Slik er DU med på å gi drømmen en sjanse

Hele overskuddet til Norsk Tipping går til store og små drømmer. Hver eneste dag.

Gi EM en sjanse, Alexander Blonz, Gi drømmen en sjanse. Opptak til reklamefilm for Norsk Tipping.Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:4. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Hver gang du spiller hos oss, er du med på å oppfylle store og små drømmer over hele landet. Det handler om noe så enkelt som at du er med på å gi drømmen en sjanse.

Hele Norsk Tippings overskudd går nemlig til samfunnsnyttige formål

Gi magiske øyeblikk en sjanse

Siden starten i 1948 har over 150 milliarder kroner gått til gode formål innen idrett, kultur, helse og humanitære organisasjoner over vårt langstrakte land.

Mottakerne av overskuddet, eller spillemidlene som overskuddet kalles, har én ting til felles. De er frivillige som engasjerer seg for sine lokalsamfunn. Og gjennom sin innsats igjen, benytter de pengene til å skape magiske øyeblikk for andre.

I 2018 gikk ca. 5,5 milliarder kroner til ballbinger, flerbrukshaller, trompeter, påskeberedskap i fjellet, turisthytter, forskning og mye mer. Det er takket at dere, våre kunder, er med på å gi drømmen en sjanse.

Gi håndball-EM en sjanse 

I Norsk Tippings nye reklamefilm, som du ser øverst i artikkelen, har den EM-klare håndballspilleren Alexander Blonz hovedrollen. Her noen eksempler på hva spillemidlene har gått til innen håndball:

  • Hele 1082 idrettshaller med håndballmuligheter er bygget med spillemidler per august 2019.

  • I snitt har disse hallene fått 4,8 millioner kroner hver i tilskudd.

  • Totalt 5,23 milliarder kroner er bevilget til disse hallene.

I forbindelse med det kommende EM på hjemmebane i Trondheim, er Norsk Tipping draktsponsor for håndballandslaget. - Det er mange gode grunner til at vi samarbeider med blant andre håndballgutta. De har hatt en imponerende utvikling de siste åra, og EM på hjemmebane vil bli et utstillingsvindu for norsk herrehåndball. Det norske laget består i tillegg av flotte idrettsprofiler og forbilder fra både hjemlig liga og utenlandske ligaer, med et verdigrunnlag i bunn som vi ønsker å bli assosiert med. Vi ønsker dem masse lykke til, sier Pål Enger, sponsoransvarlig i Norsk Tipping.

Gi Grasrotandelen en sjanse!

Visste du at gjennom Grasrotandelen, så kan du selv være med og bestemme hva deler av overskuddet skal gå til?

Blant mer enn 30 000 lag og foreninger over hele Norge, kan du velge én som skal få inntil sju prosent av summen du spiller for. Det koster deg ingenting ekstra, men kan ha stor betydning for laget eller foreningen du velger.

Det påvirker hverken din spillinnsats, vinnersjanse eller premie. Du er derimot nok en gang med på å gi drømmen en sjanse.

I 2019 ble hele 698 millioner kroner fordelt på lag og foreninger gjennom Grasrotandelen. 

Gi drømmen en sjanse - bli grasrotgiver her

Relaterte artikler