flax

Slik har du (kanskje) aldri brukt MillionFlax før

Så klart står premieskraping øverst på lista når det kommer til MillionFlax, men loddet kan også brukes til andre ting. Bare se her!

JULEFLAX: MillionFlax har «pønta» seg og er klar for nye juleeventyr.Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:6. desember 2023Endret:13. mars 2024

MillionFlax er til for å skrapes med spenning. Kanskje lurer det en premie bak skrapefeltet?

Men før du gyver løs med mynten, neglen eller kanskje bilnøklene, kan det gjøre nytte av seg på andre måter også.

Den beste gaven utenpå presangen?

Et av våre beste «MillionFlax-hack» for julen er: Fest MillionFlax-loddet i gavebåndet, så har du både en litt mer spennende «til-og-fra-lapp» og en liten ekstragave.

Visste du at MillionFlax faktisk er designet for å kunne brukes på denne måten? Joda, på baksiden er loddet trykket med et «til-og-fra-felt» og i høyre hjørnet er det et hull for gavebåndet.

Tenk om du ender med å gi bort eller få 1 million kroner i jula …

MILLIONLAPP? Med MillionFlax på toppen kan gaven nå uante høyder.Foto: Norsk Tipping

Bordkortet du kanskje vil ta med hjem

Hva med å bruke MillionFlax som bordkort på voksenfesten? Ikke bare får du plassert folka akkurat der du vil ha dem – bordkortet kan også fungere som en artig «icebreaker». En idé kan være at alle må skrape på likt.

Tenk om en av gjestene ender opp som Flax-millionær …

TIDENES BORDKORT: Premie eller ei – med MillionFlax på bordet blir det fort god stemning.Foto: Norsk Tipping

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

La juletreet se ut som «en million»

Hvorfor ikke gjøre juletrepynten hakket mer spennende i år med MillionFlax hengende i sløyfebånd – eller kanskje som girlander?

Det kan muligens føles litt tomt når siste luka i Flax Julekalender er åpnet og skrapet – så hva med å fortsette på juletreet? Med et MillionFlax-lodd for hver dag i romjula varer i hvert fall spenningen enda litt lenger.

Tenk om du har en million hengende på juletreet …

DU GRØNNE GLITRENDE ... : MillionFlax, god dag.Foto: Norsk Tipping

Hvor kjøper jeg Flax?

Julepyntede MillionFlax og flere andre Flax-varianter får du kjøpt hos rundt 3 500 butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet. Tenk om det er denne julen det skjer?

God jul og lykke til med skrapinga!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler