aktuelt

Slik reagerte de første vinnerne i Hva skal vinneren hete

Elin Ingebrigtsen ble første hovedvinner i Hva skal vinneren hete. Hun tok til tårene da hun vant 50 000 kroner til seg selv - og 50 000 kroner til grasrotmottaker Tranby turn. 

GLEDE PÅ DIREKTEN: 50 000 til hovedvinner Elin og hennes grasrotmottaker medførte konfettiregn på direkten.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:22. mai 2020Endret:2. januar 2023

- Tuller du? Nei, nå begynner jeg å grine. 50 000? utbrøt en mildt sagt overrasket og glad Elin Ingebrigtsen (41) da vi ringte henne på direkten fredag kveld. 

Meld deg på Hva skal vinneren hete her

- De gjør en kjempejobb

Hun hadde meldt seg på konkurransen tidligere i uka, og kunne etter hvert registrere at det skulle trekkes en hovedvinner blant alle påmeldte Elin-er. Fredag var det over 3 000 påmeldte som hadde Elin som eneste eller første del av fornavnet. På toppen av lista endte altså Elin fra Tranby i Lier kommune.

- Hvordan føles det å ha vunnet 50 000 kroner til deg selv og 50 000 kroner til grasrotmottakeren din, Tranby turn, spurte programleder Ingrid Roterud Mathisen. 

- Nei, vet du hva. Jeg har ståpels fra leggene og helt opp til hårfestet. Det er tårer i øynene nå. Dette er ikke sant? svarte vinneren fra Tranby sprudlende. 

LES OGSÅ: Ny sending mandag 25. mai

(Artikkelen fortsetter under bildet).

TURNJUBEL: Elin Ingebrigtsen og Tranby turn kunne begge slippe jubelen løs fredag kveld. (Foto: Privat)

På spørsmål om hvorfor Tranby turn er hennes grasrotmottaker, kom svaret like elegant som en saltomortale.

- Tranby turn gjør en kjempejobb for barna. De stiller med kjempeflinke trenere hver eneste dag hele uka, og bidrar til at barna opplever mestring og har det sosialt og gøy og ... Nei, er det sant? Så fantastisk!

Hvis du ikke har valgt grasrotmottaker ennå, kan du gjøre det her

Stor glede på vegne av Tranby turn, altså, men hva med pengene hun vant selv?

- Vi har nettopp kjøpt trampoline til datteren, så disse pengene kommer godt med. 

Grasrotmottakeren: - Fantastisk!

I etterkant av sendingen på Facebook, ringte vi leder Lene Lunde i Tranby turn for å overlevere gledesbudskapet. Det ble ikke mindre jubel der i gården.

- Det er jo helt fantastisk på en ellers regnfull fredag! Dette betyr veldig mye, kom det entusiastisk fra Lunde i den andre enden av Telefonen fra Hamar. 

- Hvordan skal pengene brukes?

- Jeg tenker at de skal brukes på å gjøre noe ekstra når vi får lov til å starte vanlig aktivitet igjen, kanskje åpen hall for alle. Det er en super sum, og den skal alle få litt av. 

- Hva betyr det for Tranby turn å ha grasrotgivere?

- At folk velger oss som grasrotmottaker betyr veldig mye. Det gjør at vi kan gi tilbake til barn og unge, og bidrar til at vi kan ha trenere i hallen og sørge for et godt og bredt tilbud, svarte Lunde. 

Meld deg på Hva skal vinneren hete her

Ekstrapremier til Lierne og Alta

På den første direktesendingen fredag, ble det også trukket ut to andre navn (i tillegg til Elin) - som begge vant ekstrapremier.

Den første vinneren av 10 000 kroner til seg selv og 10 000 kroner til grasrotmottakeren var Roy Inge Gosen fra Ulset i Bergen. Hans grasrotklubb er Lierne idrettslag i Trøndelag. 

- Nå ble jeg tatt litt på senga, men tusen takk! Veldig moro. Lierne idrettslag er klubben jeg vokste opp med, og de er gode både i volleyball og ski, sa en glad eksiltrønder på direktesendingen. 

Vinner nummer to av ekstrapremie, var Signe Marie Slettmyr fra Alta. Hun og grasrotmottakeren Alta skolekorps vant dermed 10 000 kroner hver.

- Jeg hadde en følelse av at jeg skulle vinne, faktisk. Tusen takk! Jeg liker musikk og tenker at pengene kommer til nytte for barna i skolekorpset, sa Signe Marie.

Slik blir du med i konkurransen

Det gjenstår to direktesendinger i Hva skal vinneren hete: Mandag 25. mai og onsdag 27. mai. For å være med i konkurransen må du melde deg på med ditt fornavn. Du må imidlertid huske på dette:

For mer info om hvordan du deltar - og hvordan vinnerne trekkes - les her.  

PRESISERING: I konkurransen Hva skal vinneren hete er det ikke krav om at deltakerne må ha levert spill, og det er i denne sammenhengen ikke slik at deltakelse her medfører en viss prosentandel til spillernes grasrotmottakere. Premiene som gis til grasrotmottakere i denne konkurransen er en ekstra påskjønnelse, og har ingen sammenheng med hvordan grasrotmidlene ellers fordeles. Mer info om Grasrotandelen finner du her.  

 (Vinnersannsynligheten i "Hva skal vinneren hete" er todelt:

1: antall deltakende navn,1:antall deltakere med vinnernavnet).

Relaterte artikler