Slovenia inn som det niende landet i Vikinglotto-samarbeidet

Slovenia inn som det niende landet i Vikinglotto-samarbeidet

FRA ÅTTE TIL NI: Slovenia er det siste tilskuddet i Vikinglotto-alliansen, og blir fra 15. november land nummer ni.

Slovenia inn som det niende landet i Vikinglotto-samarbeidet

Det slovenske lotteriet, Lotterija Slovenije, trer inn i Vikinglotto-samarbeidet med første salgsdag torsdag 9. september, og med første trekning onsdag 15.november. Det betyr at jackpotten vil kunne vokse enda raskere fra uke til uke. 

Loterija Slovenije, som har vært tilbyder av lotterispill i Slovenia siden 1972, er fra før med i Eurojackpot-samarbeidet. Nå blir også Vikinglotto med i selskapets spill-portefølje.

I likhet med Norsk Tipping bidrar også det slovenske lotteriselskapet til samfunnet, og hvert år går mellom 70 og 80 prosent av overskuddet tilbake til det slovenske markedet og samfunnet.

Spill Vikinglotto her før onsdag kl. 18.00!

En beregning antyder 350.000 potensielle Vikinglotto-spillere i Slovenia. Vikinglotto-alliansen ser positivt på å at et nytt medlem er på plass, og mener dette vil styrke både Vikinglotto-spillet i seg selv og alliansen som helhet. Når Slovenia kommer til i spillet betyr det flere solgte rekker hver uke, noe som vil føre til raskere vekst i jackpotten fra uke til uke.

At Vikinglotto-familien utvides fra åtte til ni land vil ikke medføre noen endringer i spillet, og vinnersannsynligheten per rekke forblir den samme. Men fra trekningen den 15.november kan vi altså oppleve å få slovenske vinnere i spillet.

I tillegg til Slovenia består Vikinglotto-alliansen av følgende land: Norge, Sverige, Finland, Island, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. 

Lever Vikinglotto her!

(Vinnersannsynlighet 1. premie er ca. 1:98 mill., 2. premie ca. 1:14 mill.)