Kanskje er det deg vi ringer?

Kanskje er det deg vi ringer?

VINNERTEAM: Lørdag 16. september er det disse som ringer deg fra Hamar: Ingrid Roterud Mathisen, Marthe Stenberg, Anne Siri Nørstebø, Nina Rundsveen og Lars Hulleberg.

Foto: Pernille Storholm Skåret

Kanskje er det deg vi ringer?

Det er endelig klart for SuperLotto igjen og vi trekker ca. 33 ekstra Lotto-millionærer på lørdag!

Det er tid for SuperLotto og denne gangen er det ca. 33 millioner i potten. Som vanlig trekker vi like mange ekstra millionærer, som det er i potten. Blir du en av dem lørdag 16. september?

Vær med på SuperLotto - spill Lotto her!

Håper på ville jubelscener

Lørdagens vinnerteam, som skal ta de 33 telefonene består av Ingrid Roterud Mathisen, Nina Rundsveen, Anne Siri Nørstebø, Lars Hulleberg og Marthe Stenberg.

- Det som gjør SuperLotto så bra er at det er så mange som vinner. Og ikke bare litt, men det er ca. 33 millionpremier. Jeg gleder meg til å få overraske dem med en telefon fra Hamar, og håper vinnersjokket legges til side og at vi får ville jubelscener i andre enden av røret, forteller vinneransvarlig i Norsk Tipping Ingrid Roterud Mathisen.

Å ta del i så mange milliontelefoner på én kveld er et høydepunkt for samtlige i vinnerteamet. 

- Det er utrolig gøy å få glede så mange nordmenn på én kveld. Det beste med SuperLotto er å høre de mange forskjellige reaksjonene i andre enden. Alt fra tårer, latter og jubelscener, sier Nina Rundsveen og smiler.

Har du lagret vinnernummeret?

Alt du trenger å gjøre for å være med å spille om de 33 ekstra SuperLotto-millionene lørdag, er å ha en Lotto-kupong inne.

- 33 heldige Lotto-spillere kommer nok til å huske lørdag 16. september lenge. Jeg gleder meg til å få dele vinnerøyeblikket med dem, forteller Rundsveen.

- Jeg håper mange har lagret nummeret til vinnertelefonen (625 60 000). Da kan de se hvem som ringer, og forhåpentligvis blir det lettere å overbevise om at det ikke er en spøk, sier Roterud Mathisen og gliser.

Spill Lotto her!

(Sjansen for sju rette er ca. 1:5,4 millioner per rekke. Vinnersjansen i SuperLotto er ca. 1:5,5 mill. per rekke.)