lotto

Abonner på Lotto–så er du alltid med

Faste kuponger i Lotto? Visst du at du kan opprette automatisk innlevering slik at du selv slipper å huske å levere? Slik går du frem for å opprette abonnement i Lotto–steg for steg.

TRE I SNITT: Hver lørdag trekkes det i snitt tre Lotto-vinnere. Hvor mange kan kalle seg Lotto-millionærer etter trekning lørdag 30. april?
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:25. april 2022Endret:3. januar 2023

Abonnement er for deg som vet du vil være med på trekning hver uke, uten å måtte passe på innlevering selv. Når du oppretter et abonnement, leverer vi spillet automatisk for deg hver uke. Pengene trekkes fra ditt registrerte bankkort på mandager.

Abonnementet ditt tegnes for seks måneder om gangen. Hvis abonnementet ikke fornyes eller administreres på andre måter i løpet av seks måneder, blir abonnementet avsluttet.

Det er altså ingen bindingstid, og du kan når som helst avslutte abonnementet ditt via «Min side».

Norsk Tipping sender deg en påminnelse på SMS med spørsmål om fornyelse når abonnementet nærmer seg utløpsdato. Du kan lese mer om hvordan du oppretter abonnement på Lotto her–eller du kan følge veiledningene som kommer under.

Opprette abonnement i mobilapp eller nettleser

For å opprette abonnement, følger du stegene under.

1. Sørg for at du er logget inn. Gå deretter inn på "Lotteri" under "Våre Spill".

 

2. Velg spillet du vil opprette abonnement på (i dette tilfellet, Lotto).

 

3. Når du er inne i Lotto-lobbyen, velg alternativ "Abonner."

 

4. Velg abonnementstype.

Du har flere muligheter når du oppretter abonnement på Lotto:

  • Du kan velge at det automatisk skal genereres nye tall hver uke

  • Du kan fylle ut en fast kupong selv som vil gjelde hver uke

  • Du kan opprette et abonnement fra en av dine lagrede lykkekuponger (faste kuponger du allerede har lagret slik at de ligger klare i appen)

  • Du kan velge systemspill (benyttes når man ønsker å kombinere flere rekker i en og samme deltakelse)

Når du har valgt abonnementstype, vil du bli tatt videre til betaling (her må du bruke bankkort).Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  Hadde to kuponger inne–vant dobbel premie

Forrige lørdag vant over 330 000 spillere smått og stort i Lotto, men særlig fem spillere kunne juble ekstra høyt. De fikk nemlig sju rette på sin Lotto-kupong og vant 2 468 665 kroner hver. Den ene spilleren, en mann fra Stavanger, hadde nok ikke abonnement på Lotto: Han hadde nemlig levert to kuponger med samme tallrekke som overlappet hverandre. Dermed sikret han seg dobbel Lotto-premie og vant 4,9 millioner kroner.

– Det høres jo helt utrolig ut, hva skal jeg bruke de pengene på? Sier mannen og ler. 

Han forklarer videre at han og kona er pensjonister men at de har stor familie, og at det da trolig blir flere som får glede av premien. 

– Vi har jo spilt i alle år, så det var fint å endelig få uttelling, sier han. 

Vi får også snakke med kona som absolutt har en mening om hva premien skal bør brukes på:

– Jeg var ute i dag for å spyle huset. Det var ganske skittent. Nå ønsker jeg å leie inn noen som kan vaske og male huset for oss, avslutter hun fornøyd.

Ca. 14 mill. i potten hver lørdag

Lørdag 30. april er klart for ny Lotto-trekning med ca. 14 millioner kroner i 1. premiepotten. Spiller du før spillstopp kl. 18.00 har du et lodd i Lotto-hatten, og oppretter du abonnement slipper du å passe på innlevering selv.

Lykke til!

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler